Päiväkirja - Kahvatonkuula, 23 joulu 22

Noniin, joulunvietto on alkanut ja kalorilaskennasta viikon tauko. Kirjoitan tämän lähinnä siksi, että nyt kun julkisesti kerron tulevani 30.12. Takaisin ja sitten jatkuu ruokavalion suunnittelu ja kalorien laskeminen - tuloksia on tullut mutta ihan alussa tässä ollaan - niin tulen sit kans takaisin enkä jää joulusuklaa kainalossa sohvannurkkaan "aloitan sit ensviikolla, tai seuraavalla, tai ehkä kuun vaihteessa.."... Kommentoikaa alle muutkin, jotka vähän pelkäätte että herkuttelu vie mennessään, niin on sitten tultava takaisin 😄

Ps. Hauska huomata, että vaikka tänään söin ehkä kolmasosan siitä herkkumäärästä mikä ennen meni helposti melkein joka päivä, on olo ihan turvonnut ja vähän ällö. Mutta samalla ihan kivaa ottaa rennommin, tärkeintä on että tuun takasin sitte viikon päästä!

11 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Hyvä! Olen myös havainnut, että vatsa ei kestä sellaista herkuttelua, mikä aiemmassa elämässä oli ihan normaalia. Huomenna vielä äitini patojen ääreen ja sitten varmaan keskiviikkona voi kaivaa vaa'an esiin ja tarkistaa, että miten meni joulu. 
25 joulu 22 jäseneltä: wadelma

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Kahvatonkuula


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.