Päiväkirja - Kahvatonkuula, 02 tammi 23

Huh. Ekasta päivästä selvitty. Vielä kävi mielessä "no jos tänään vielä herkkuja ja huomenna sitten.." mutta selvisin! Kyllä tässä taas oikea suunta löytyy.

Näytä dieettikalenteri, 02 tammikuuta 2023:
1980 kcal Rasva: 69,16g | Prot: 150,45g | Hh: 191,22g.   Aamiainen: Valio Arki Rae Rasvaton, UniCafe Härkäpapubolognese. Lounas: Saarioinen Mansikka-Vanilja Kiisseli, Becel Kevyt Margariini, Oululainen Hapankorppu. Päivällinen: Valio Arki Rae Rasvaton, UniCafe Härkäpapubolognese. Välipalat/Muut: Saarioinen Mansikka-Vanilja Kiisseli, Tupla Tupla Maxi. lisää...

48 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Hyvä! 💪😊 
02 tammi 23 jäseneltä: wadelma
Sama täällä! Pakko uskoa että muutama eka päivä on vaikeinta ja sen jälkeen alkaa taas sopeutua siihen että suklaata ei saa joka päivä. Yllättävän vaikeaa palata kyllä ruotuun puolentoista viikon herkuttelun jälkeen vaikka kurinalaisempaa syömistä on takana jo yli puoli vuotta ennen joulua.  
02 tammi 23 jäseneltä: potkis
Joo joulun herkuttelut jäivät täälläkin vähän päälle ja nyt seuraavaksi parin viikon irtiotto herkuista. Olen aiemminkin huomannut että viimeistään kahden viikon jälkeen sokerin ja herkkujen himo on poissa. Tosin pitkäön tähtäimen tarkoitus ei ole viettää herkutonta elämää, vaan tasapainoista elämää jossa painoa ei kerry, mutta nyt tuntuu että pieni etäisyyden ottaminen makeaan tekee vain hyvää! 
02 tammi 23 jäseneltä: Cloudberries
täällä oli ihan sama fiilis tänään! Kahville sallin joulutortun, normaalisti olisi mennyt kaksi mutta nyt jätin yhteen. Pienin askelin... 
02 tammi 23 jäseneltä: jeremaki
Meillä myös menossa karkiton tammikuu. Ollut jo monta vuotta. Päivä kerrallaan hyvä tulee. 
02 tammi 23 jäseneltä: HeiDå
Jes, minullakin eka herkuton päivä. Hyvin sujui! Huomenna menen kauppaan, mutta listan kanssa ja maha pullollaan kunnon ruokaa niin ei tule heräteostoksia :D. 
02 tammi 23 jäseneltä: Cloudberries
Valinnat lähtee kaupasta, kannattaa laittaa merkille, mitä kaikkea pystyy ohittamaan ostamatta. Ainakin itselle tuo onnistumisen tunnetta ja motivaatiota siihen, ettei osta turhia herkkuja.  
02 tammi 23 jäseneltä: wadelma

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Kahvatonkuula


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.