Päiväkirja - Kahvatonkuula, 30 tammi 23

Stressin vaikutus nälkään, ihan käsittämätön. Stressaava viikonloppu takana ja koko ajan nälkä, tekee mieli syödä jotain eikä isokaan ruoka-annos pidä nälkää poissa kauaa. Tällä viikolla ihan suosiolla nostan kalorimäärää niin jospa tilanne taas tasottuu. Välillä voinee ottaa vähän rennompia viikkoja jos tuntuu erityisen vaikealta.

Näytä dieettikalenteri, 30 tammikuuta 2023:
1997 kcal Rasva: 98,28g | Prot: 92,52g | Hh: 172,84g.   Aamiainen: Risifrutti Mansikka, Fazer Real Täysjyväruisleipä, Valio Oltermanni Kevyempi 17%, Becel Kevyt Margariini. Lounas: Oululainen Hapankorppu, Becel Kevyt Margariini, Valio Oltermanni Kevyempi 17%. Päivällinen: Valio Arki Rae Rasvaton, Atria Vegaaninen Hernebolognesepasta. Välipalat/Muut: Alpen Rasberry & Yogurt, Pirkka Paahdetut ja Suolatut Cashewpähkinät. lisää...

22 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Mä mietin ihan samaa 
30 tammi 23 jäseneltä: Kirsikka.Riina
Ehdottomasti! Tää homma hoituu vain voimavarat edellä. Luovuttaa ei toki kannata, itse koen, että rutiinit kantaa parhaiten vaikeampi en kausien yli. Tsemppiä! 
30 tammi 23 jäseneltä: wadelma
Joo mä myönnän suoraan että iso osa projektia on ollut stressitasojen hallinta. Ja sehän kuullostaa tosi yksinkertaiselta tälleen sanottuna. Mut käytännössä ne keinot on aika vähäiset. Urheilu auttaa. Mut joskus olin siihenkin liian väsynyt. Ainut mikä autto oli et lopetin paskan duunin. Koht pitäis sit uus löytää. Mut tiedä millaiset stressit siellä odottaa… 
30 tammi 23 jäseneltä: Ellallaalaa
Varsinkin pidemmän pudotuksen aikana hallittu taukoviikko tekee hyvää. Energiat palautuu ja painonpudotuksen tehokkuus paranee isommalla aikavälillä. 
01 helmi 23 jäseneltä: jerryfin
Mulla oli tuossa syksyllä isompi stressin aika ja mulla se kyllä vaikutti painoon ihan ilman syömisen lisääntymistäkin. Eli nukkui yöt huonosti ja päivätkin kävi ylikierroksilla, söi ”vanhaan malliin” ja paino nousi. Huomaa miten ihminen on kokonaisuus ja kaikki vaikuttaa kaikkeen, sen takia nuo kaloritkaan ei ihan puhdasta matikkaa oo. Tsemppiä sulle hurjasti!! 
01 helmi 23 jäseneltä: heepoxx

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Kahvatonkuula


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.