Päiväkirja - Kahvatonkuula, 09 touko 23

Näin unta, että viikonlopun herkuttelut jäi päälle ja luovutin koko homman, kun sain kassillisen ilmaisia herkkuja. Kauhistuin tätä unta, nyt uudella puhdilla uuteen viikkoon. Kävinkin alkajaisiksi melkein 7km perusreippaan metsälenkin koirien kanssa. Hävettää myöntää, mutta en mä 8kk sitten olisi pystynyt tähän, kun 2km lenkki tasaisella, vastaavaa vauhtia, sai mut läkähdyksiin. Normikävelyt on tällä hetkellä jotain 3-4km. Tällä hetkellä mun perus reipas kävelyvauhti koirien kanssa eli sisältää tarpeidentekoa ja haisteluakin, on n. 4km/h. Eli oikeesti ei mitään vauhdikasta, mutta mulle ihan sykettä sopivasti nostava tahti.

En halua palata taaksepäin niin huonoon kuntoon enää. En oo mikään urheilija, eikä musta sellasta tuu koskaan, mutta haluan nauttia ulkoilusta ilman, että pitää miettiä lyhintä reittiä kun pidemmästä ei suoriudu. Haluan että voin kääntyä uudelle polulle miettimättä, että eihän reitti vaan pitene, tai polulla ole isoja mäkiä, kun menee muuten liian rankaksi.

Silti pelottaa, että sorrun vanhaan. Mutta aion ainakin yrittää 💪

Näytä dieettikalenteri, 09 toukokuuta 2023:
1736 kcal Rasva: 65,27g | Prot: 110,98g | Hh: 170,82g.   Aamiainen: Valio Oltermanni Kevyempi 17%, Becel Kevyt Margariini, Friggs Maissikakku Ranch . Päivällinen: Valio Arki Rae Rasvaton, Findus Green Cuisine Linguine Bolognese. Välipalat/Muut: Maitokolmio Proteiinivanukas Pro Fit Toffee, Tupla King Size. lisää...

36 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Kaikki liikunta on hyvää, vauhdista riippumatta👍 
08 touko 23 jäseneltä: Enonmies
Kuulostaa hyvältä - kevättä haistellaan omankin rekun kanssa - välillä vauhdikkaammin ja välillä rennommin. 
10 touko 23 jäseneltä: Michelle_8]
Minä aloitin 2 vuotta sitten kävelyt ja alkuun maksimissaan varmaan 2 kilsaa jaksoi. Kilometrin välein piti etsiä penkki missä istahtaa. Ja nyt minä juoksen 10 kilometrin lenkkejä, eikä ees tunnu pahalta. Ja siis ikinä ennen ole edes ajatellut, että innostuisin joskus juoksemaan. Pikku hiljaa ne kävelylenkit helpottuu ja jossain kohtaa huvittaa kun miettii niitä entisiä lenkkejä, miten ne oli tuskaa. Älä luovuta, sitkeesti vaan eteen päin!!! 
10 touko 23 jäseneltä: heepoxx
siis tosta unesta, näen ihan hirveän usein unia, joissa mätän naamaan kokonaisia herkku buffetteja ja tunnen oloni sen jälkeen todella masentuneeksi, kunnes onneksi herään unesta  
19 touko 23 jäseneltä: Siirious

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Kahvatonkuula


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.