Päiväkirja - Sipe69, 03 loka 15

No niin syksy saapunut :) ja painonpudotus hiukan hiipunut mutta kokoajan kuitenkin miettii mitä uskaltaa suuhunsa laittaa. ensi viikolla on sitten työ terveydessä painokontrolli ja toivoisin että paino olisi jo alle 88kg mutta eilen oli herkuttelu päivä ja uskon että paino hiukan noussut enpä kuitenkaan aio vaalla käydä vasta siellä työterveydessä ja katsotaan sitten mikä on tilanne. Se on kuitenkin positiivista että olen jotekin saanut pidettyä ruokailu rytmin ja leivän syöntikin on loppunut. No päivä kerrallaan se on mentävä ja täytyy tuonne kesään laittaa tavoitteeksi sen 1kg kuukaudessa se on jo realistinen painonpudotus eli kesäkuussa pitäsi tästä kuukaudesta 9kg-15kg niin olisin erittäin tyytyväinen koska liian laihakaan en todella halua olla ja silloin voisin suunnitella tuota vatsanahan kiristys leikkausta uudelleen jee :) mutta pikku hiljaa hyvä tulee!!

Näytä dieettikalenteri, 03 lokakuuta 2015:
138 kcal Rasva: 2,40g | Prot: 4,54g | Hh: 23,34g.   Aamiainen: Mansikat, Valio Mansikka Mehukeitto, Pirkka Kaurahiutale. lisää...

3 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Tsemppiä! Itse aloitin juuri painonhallintaryhmässä ja toivon saavani sieltä tarvittavan tsempin painonpudotukseen. Toivoisin pääseväni pysyvään painonmuutokseen, eli ei mitään radikaalia pikadiettiä. Aloitin eilen päiväkirjan pidon täällä. Ensi perjantaina ryhmä tapaa ja nousen seuraavan kerran vaaalle. 
04 loka 15 jäseneltä: Syysdietti

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Sipe69


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.