Päiväkirja - Sera62kg, 08 maalis 24

Ihmetyksen aihe äsken illalla: ei vaan kykene enää syömään liian isoa annosta. Tai söin ja pienellä viiveellä tuli todella huono olo. Ja söin kulhollisen n. 3 dl tofu-kasviskeittoa ja jälkkäriksi riisipuuroa, ensin toinen annos kanelilla ja sokerilla, toiseen puolilkaaseen sulatin ranskalaiseen tyyliin 2 palaa suklaata. Jälkikäteen ajateltuna se olis pitänyt jättää huomiseksi. En ole yli kuukauteen ottanut mitään muuta syötävää tai juotavaa lisää kuin vettä tai valkoista/vihreää teetä. Kahviakin otan vain yhden kupin viikonloppuaamuisin, joskus meni kaksikin isoa mukia...mutta siis. Vatsa on liian täys. Ennen kun rupesin kokkaamaan kävin tunnin lenkillä ja "avannossa" heti töistä tultuani. Tuossa vaiheessa 1800 kcal potista oli syöty n. 1300. Päivällinen siten mahtui kaloreihin, vaikkakin puuroa oli aivan liikaa. Tämän muistan taas ja olen santsaamatta jatkossakin. Sopiva kylläisyys ilman liian täyttä oloa on tällaiselle kaltaiselleni on/off-syöjälle mahtava oivallus ja edistys. Ennen söin aivan liian isoja satseja pyrkiessäni maksimoimaan määrän pienten kalorien keinoin. Eli ennen ajattelin, että mitä enemmän jotain saa syödä sen parempi..Nyt valitsen toisilla kriteereillä. Siksi olis pitänyt tajuta valita VAIN kermaan keitetty riisipuuro sulatetulla suklaalla eikä sekä sitä että samaista puuroa sokeri-kanelilla. Valintoja nainen, ei molempia! Tästä opista viisastuneena kohti viikonloppua. Huomenna ajattelin käydä tsekkaamassa n. 30 km ladun, saattaa olla melko jäinen, mut lunta ainakin on tarpeeksi.

Näytä dieettikalenteri, 08 maaliskuuta 2024:
1929 kcal Rasva: 90,47g | Prot: 65,86g | Hh: 213,67g.   Aamiainen: Pakkasmarja Puolukka, X-Tra Maustamaton Rasvaton Rahka, Kalanmaksaöljy (Turska), Pähkinäsekoitukset, Pirkka Suomalainen Herukkasekoitus. Lounas: Ingmariini Ingmariini, Ruisleipä, Valio Aurajuusto, Borssikeitto. Päivällinen: Fazer Premium Tummasuklaa 70%, Kanelisokeri, Riisipuuro, Fazer Amica Luomutofu-Kasviskeitto. Välipalat/Muut: Maapähkinävoi, Taateli. lisää...
1948 kcal Harjoitus: juoksu - 1 tunti, Lepo - 15 tuntia, Nukkuminen - 8 tuntia. lisää...

12 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Voi miten ihana oivallus! ♥️🙂 
08 maalis 24 jäseneltä: Heidi Kkoo
Mahtava juttu! Kyllä asiat muuttuu kun pitkänsitkeästi painaa kohti päämäärää. Minä olen havainnut että voin jättää herkut väliin tai osittain jopa onnistunut nauttimaan vain kohtuudella ja huomannut kuinka hyvä olo siitä tulee. 
09 maalis 24 jäseneltä: Outi73

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Sera62kg


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.