Päiväkirja - seaella, 20 huhti 24

En ole koko viikkoon jaksanut liikkua. Etenkään ulos ei tee mieli mennä, kun on niin kylmää - kunnon kevättä odotellessa…Tämän viikon jumpparyhmäkin oli peruttu. Mistähän kaivaisi motivaatiota kotijumppiin?
52,8 kg Tähän mennessä pudotettu: 4,2 kg.    Vielä jäljellä: 1,8 kg.    Dieetin noudattaminen: Kohtuullisen hyvin.

Näytä dieettikalenteri, 20 huhtikuuta 2024:
2077 kcal Rasva: 81,47g | Prot: 95,69g | Hh: 222,51g.   Aamiainen: Orzech Venäläinen Suolakurkku, Tomaatit, Leivon Leipomo Augustin Kauraleipä, Rainbow Kermajuusto, HK Ohuen Ohut Ylikypsä Saunapalvikinkku, God Morgon Appelsiinimehu. Lounas: Valio Koskenlaskijan Sienikeitto. Päivällinen: Valio Koskenlaskijan Sienikeitto, Kotipizza Pepperoni. Välipalat/Muut: Popcorn, Valio Kreikkalainen Jogurtti Kirsikka. lisää...
Painonpudotus 0,3 kg viikossa

7 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Suosittelen herotreeniä, Nannan tehosettejä olen tehnyt ja hän on tosi tsemppaava! Maanantaina alkaa heillä myös uusi sohvaperunat niminen setti, jossa viikon treenit ja Nannan luentojakin. Voisi auttaa motivaation syntyyn :) https://herotreeni.fi/tuote/sohvaperunat/ 
20 huhti 24 jäseneltä: Heanni81
Kiitos, kiva kuulla, millaisia treenimateriaaleja muut käyttävät! Mä oon tehnyt vaan youtubesta löytyvillä treenivideoilla. Siinä on hankalaa, kun pitäisi joka kerta aloittaessa etsiä siihen tilanteeseen sopiva treenivideo. Tuollaisessa valmiissa paketissa joku on sen ajatustyön jo tehnyt valmiiksi. :) Youtubesta oon kuitenkin löytänyt kivoja videoita, niin kokosin itselleni listan sopivia, joista on toivottavasti jatkossa helpompi poimia tilanteeseen sopiva treeni.  
22 huhti 24 jäseneltä: seaella
Joo tykkään tuossa herossa myös siitä, että ei ole pelkkää treeniä vaan sisältää myös psyykkausta luentotyyppisesti joka viikko vähintään tunnin verran lenkkikerralla :) Satunnaisesti olen näitä settejä ostanut, kun ollut tarjouksessa ja jää aika pitkäksi aikaa myös tallenteet, niin pystyy monta kertaa tekemään samoja.  
22 huhti 24 jäseneltä: Heanni81
Millaisia nuo luennot siis ovat? 😊 Tosi kiva, että tallenteet jäävät käyttöön pidemmäksi aikaa!  
22 huhti 24 jäseneltä: seaella
Tuossa Nannan Tehosetissä on siis joka viikko tunnin lenkki, jonka aikana hän aina samalla puhuu jostain hyvinvointiin liittyvistä aiheista. Tuossa viikon sohvaperuna-setissä näytti olevan myös Nannan luentoja ja maksaa vain 20€, niin kannattaa kokeilla vaikka eka sitäkin, jos kiinnostelee :) 
22 huhti 24 jäseneltä: Heanni81

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - seaella


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.