Päiväkirja - nutrilaihd, 22 loka 17

Tuli mieleen, oletteko jollakin tietyllä dietillä? Esim karppaatteko? Vai yritättekö vain surata ruokia ja kalorimäärää?
Itse pääti nyt kokeilla 5:2 diettiä jossa kahtena päivänä viikossa syödään max 500 kcal ja viitenä saa syödä normisti. Saa nähä miten toimii.

Näytä dieettikalenteri, 22 lokakuuta 2017:
204 kcal Rasva: 3,36g | Prot: 12,78g | Hh: 26,54g.   Aamiainen: Nutrilett Rich Chocolate Flavoured Shake, Maitokahvi. Lounas: Slim Pasta Spagetti, Pirkka Kirsikkatomaatti, Spice Up! Panang Currytahna. lisää...

2 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
En ole millään varsinaisella dieetillä (niitä ehti nuorempana testaamaan ja aina kaikki tuli takaisin). syön reilummin kasviksia, käytän hyviä rasvoja, olen korvannut osan liharuuista kasvistuotteilla (tämä vain mieltymiskysymys), jättänyt vaaleat leivät ja vähentänyt makaronin ja perunan määrää (mikä korvattu kasviksilla). Herkuista en kieltäydy, mutta tiedostan etten voi niitä vapaasti syödä jos haluan pitää painoni aisoissa. Yritän vain syödä terveellisemmin ja ravintorikkaampaa ruokaa. Pyrin siis syömään tavalla jota voin tehdä loppuelämän. Enkä laske kaloreita, tarkistuksia käyn täällä välillä tekemässä jos ei tullu mitään tapahtuvan. Tällä hetkellä paino putoaa hyvin rauhalliseen tahtiin. 
22 loka 17 jäseneltä: a.va
Karppaan, tällä hetkellä aika tiukkaa ketokarppia. Tarkoitus karpata jatkossakin eli ei ole paluuta hiilaripitoiseen syömiseen. 
22 loka 17 jäseneltä: J0hQ
Syön lähes vegaanisesti: en syö eläimiä enkä niiden maitoja (muistakin kuin terveydellisistä syistä). Välttelen eineksiä ja öljyjä ja tietysti myös sokeria ja vehnäjauhoja (kukapa laihduttaja ei niitä välttelisi 😄) Englanniksi whole-food, plant-based diet, vaikea suomentaa... 
22 loka 17 jäseneltä: Pottu72
karppaamalla. olenko nyt sitte hyvä karppi(??) hh ollu about 30 päivittäi. ja tässä ajan kanssa se oikea hh määrä löytyy. 
22 loka 17 jäseneltä: Sadun Pimpula
Syön tavallista kotiruokaa. Sen avulla kalorimäärät pysyy matalina, kun käyttää paljon kasviksia. Myös kaikki tarpeelliset ravintoaineet tulee saatua. Tätä ruokavaliota on helppo noudattaa pitkään, eikä tarvitse tehdä erilaisia annoksia kuin muu perhe syö. 
22 loka 17 jäseneltä: helmihelena
Syön kasvisruokaa, jonka kanssa välillä maitotuotteita tai munia. Nyt kylläkin olen kaalikeittodieetillä kun juhlat tulossa eikä mekko mahdu päälle.. 
22 loka 17 jäseneltä: susaelisa
Syön aika perus kotiruokaa. Vihanneksia, hedelmiä ja marjoja tulee se päivän mittaan 700g-800g. Ainoastaan kerran päivässä viljapitoista eli joko ruisleipä tai puuro. Lihaa, kalaa, munia. Einekset on jääneet kauppaan jo viimeiset 10 vuotta. Eläinperäistä ruokaa jouduin lisäämään 100 g enemmän kun ei b12 vitamiinia tullut tarpeeksi. En usko paastoihin ja muihin keittointoiluihin.  
22 loka 17 jäseneltä: onkopakkojoseitaho
Normaalia kotiruokaa haluan syödä niin ihan sitä ja yrittää lisätä enemmän kasviksia ja kiinnittää huomiota annoskokoon. tietty ettii aina keinoja ja sellaisia tuotteita että sais siitä kotiruuastakin astetta terveellisempää tehtyä :) omalla kohalla et dieetit toimi kun sit paino vaan jojoilee :( Vielä kun sais joku kaunis päivä kaikki herkut ja ulkona syömiset karsittua minimiin :'D 
22 loka 17 jäseneltä: sannasydän
perus kotiruokaa syöden. aamupala, lounas, päivällinen, iltapala, välipala ja jos on nälkä niin sit vielä yksi ruoka. seuraan rasvojen ja sokerin määrää 
22 loka 17 jäseneltä: Kirsi71
Makroilla pelailua. Rasva n.1g/kg, prot 2-2,5g/kg ja hh loput kalorit. Hiilarit pääasiassa ennen ja jälkeen treenin. Huilipäivänä enemmän rasvaa vähemmän hh. 
23 loka 17 jäseneltä: e m v
Itse tän vuoden toukokuun alkuun laskin kaikki ruuat (kalorit). Nyt ravitsemusterapeutin ohjeistuksen mukaan en laske kaloreita tai muutakaan mutta samalla tavalla kuin laskiessa katson mitä syön. Ja vettä juon paljon. Katotaan miten käy :D 
23 loka 17 jäseneltä: Pilot Makke

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - nutrilaihd


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.