Päiväkirja - hustikki, 17 tammi 18

Argh, paino noussut muutamassa päivässä 100g! Olen syönyt liikaa varmaan hedelmiä. Pitää vaihtaa ne marjoihin. Muuten olen pysynyt suunnitelmassani, ei karkkia, pullaa, kakkua, herkkuja ja lisää kasviksia. Nyt alkaa kurinpalautus eli pois appelsiini, kiivi, taateli, voi kyynel.... Voisin myös johonkin unohtuneen kotijumpan (lihaskunto) ottaa takaisin. Tein alkukuusta lyhyitä lihaskunto pyrähdyksiä eli iltaisin 30 istumaannousua, muutamat punnerukset, työpäivän taukojumppana kyykkyjä ja hieman keppijumppaa.... No tästä ei lannistuta vaan jatketaan. Olen tyytyväinen siihen että minulla on päättäväinen olo tämän keventämisen suhteen ja aikaa tavoitteisiin pääsemiseen vielä on.

Näytä dieettikalenteri, 17 tammikuuta 2018:
1818 kcal Rasva: 70,75g | Prot: 92,39g | Hh: 211,28g.   Aamiainen: Valio A+ Hunajainen Jogurtti, Taateli, Inkivääri, Appelsiinit, Elovena Vehnälese, Raejuusto (Vähärasvainen 2% Maitorasva), Maitokahvi, Cashewpähkinät, Kiivi, Pirkka Suomalainen Omena. Lounas: Maitokahvi, Falafel, Tzatsiki, Fazer Amica Broileri-Murekepihvi, Punajuurilaatikko, Vihersalaatti. Päivällinen: Rainbow Kermajuusto 17%, Vaasan Ruispalat, Makkarakeitto. Välipalat/Muut: Ananas, Ehrmann Pehmeä Rahkajogurtti, Kiivi, Myllärin Paratiisi Mysli, Taateli, Valio Raejuusto Maustamaton 2%, Pähkinäsekoitukset, Maitokahvi, Banaanit. lisää...
3149 kcal Harjoitus: Kävely (reipas) - 6.5 km/h - 30 minuuttia, Kiipeily - 7 minuuttia, Lepo - 14 tuntia ja 23 minuuttia, Nukkuminen - 8 tuntia, Voimistelu (kevyt, esim. kotiharjoitteet) - 10 minuuttia, Kävely (kohtalainen) - 5 km/h - 50 minuuttia. lisää...

3 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Oletko kokeillut seinäpunnerrusta, voi tehdä töissäkin , jos on vähän vapaata seinää. Pieni haara-asento irti seinästä, kädet hartian leveydelle, niinkuin punnerruksessa ja kyynärpäät ulospäin, siitä leuka seinään 10 kertaa, siirry poipäin seinästä niin paljon kuin kunto sallii, saa nousta päkijöille. Tehokas selälle, purista peppulihaksia ja vedä vatsa sisään. Tee henkigityksen tahdissa. Pilates-hengitys : nenän kautta keuhkot täyteen (kyljet 'leviää') ja suun kautta hidas puhallus ulos ja samalla seinälle, tee kolme sarjaa (10X 3, aluksi vähemmän, jaksamisen mukaan). Allit säikkyy ja selkä vahvistuu, vatsalihaksetkin tekee töitä.. Inhoan lattiapunnerrusta. PT näytti tämän mulle, kun minun pitää vahvistaa selkää. Toki tehtiin kymmenittäin muitakin liikkeitä ; ) . Tsemppiä !! 
17 tammi 18 jäseneltä: HRai
100g ei oo mitään 😎. painohan vaihtelee pöivittäin, nesteet vaihtelee sen mukaan ootko liikkunu ja mitä oot syöny+hormoonit antaa oman lisän sekä se miten olet nukkunut. Toki tiedän, että se nousu ärsyttää. mulla tuli päivässä 0,5kg ja seuraavana päivänä oli tosta tullut alas -0,3kg.. näistä heilahteluisra ei niin kannata välittää, jos vain muistaa mennä samalla reseptillä eli syöt vähemmän kuin kulutat. Tuskin sinullekaan paino on kertynyt hedelmistä 😊 Malttia ja tsemppiä 👍 
17 tammi 18 jäseneltä: Hansku_76
Kiitos vinkeistä ja kannustuksesta <3  
18 tammi 18 jäseneltä: hustikki
Tärkeää on syödä riittävästi 😊 eli ei mitään kitudieettiä. Paino tosiaan heittelee välillä paljonkin, ei kannata masentua. Vaikka söisi miten täydellisesti, ei paino päivästä toiseen silti laske. 
18 tammi 18 jäseneltä: J0hQ
Mäkin sanoisin, että muista syödä! 😊 Parin kilon sisällä paino voi heilahdella ihan johtuen jo suolen sisällöstä ja monesta muusta asiasta, vaikka periaatteessa paino olisi laskusuuntainen. Tsemiä! 
18 tammi 18 jäseneltä: Cilatus
Suosittelen lopettamaan laihduttamisen, ja keskittymään siihen, miten suhtaudut omaan kehoosi ja syömiseesi. Jos 100 gramman painon nousu vaivaa, ja sitä yritetään korjata jättämällä pois hedelmät, on kyse syömishäiriöstä tai alkavasta sellaisesta. Syömishäiriöstä parantuminen on taas paljon pidempi ja vaikeampi prosessi, kun painon pudottaminen. 
20 tammi 18 jäseneltä: Micaela~

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - hustikki


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.