Päiväkirja - pinkbabyelephant, 26 helmi 18

kouluruokalan vegaanitarjonta päivällisellä: salaatinlehdet, vaalea spagetti ketsupilla, jälkiruoaksi vesimelonia. harmittaa ihan etten ottanut kuvaa lauatsesta, kaveritkin naureskeli että miten tuolla nyt sitten jaksaa :D onneksi on omat eväät että pysyy hengissä... huoh.

Näytä dieettikalenteri, 26 helmikuuta 2018:
1312 kcal Rasva: 20,54g | Prot: 90,66g | Hh: 186,56g.   Aamiainen: Pepsi Pepsi MAX, Elovena Kaurahiutale, Valio Sokeriton Mehukeitto, Puhdistamo Chia-Siemenet, Myprotein Soijaproteiini. Lounas: Vesimeloni, Omenat, Spagetti, Salaatti, Ketsuppi. Päivällinen: Elovena Kaurahiutale, Myprotein Soijaproteiini, Elovena Pikapuuro Omena Mustikka Vadelma. Välipalat/Muut: Yosa Sport Päärynä-Vanilja, Banaanit, Maitokahvi. lisää...

3 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Voitko valittaa johonkin? Kyllä koulussa pitäis tarjoilla ihan kunnollinen ateria, oli ruokavalio mikä tahansa :0 
26 helmi 18 jäseneltä: avrinkc
homma menee yleensä niin, että tällaisia salaatti-riisipäiviä on välillä nolla, välillä parikin päivää viikossa ja vastakohtana välillä saa taas herkutella runsaalla salaattipöydällä (eikä majoneesi-juusto-kananmuna -salaateilla kuten juurikin tänään), täysjyvälisukkeilla ja järkevillä proteiininlähteillä (soijabolognese, tofuwokki, linssikeitto jne.). hieman kausittaista ja kenties keittiön/kokin päästäkin riippuu onko tarjolla vegeä - ainahan ne sieltä jääkaapista pyydettäessä jonkun kengänpohjan lämmittää - vai ei. omat protskujauheet, hedelmät/jogurtit/puurot silti aina mukana hengenpitiminä tällaisia huonoja päiviä varten. 
26 helmi 18 jäseneltä: pinkbabyelephant
Okei no hyvä että sulla on mahdollisuus ottaa omat eväät mukaan. Mutta onhan toi väärin, kun kyllä koulun pitäis tarjoilla kaikille tasavertasesti terveellinen, tasapainoinen ja täyttävä ateria :/ 
26 helmi 18 jäseneltä: avrinkc
Riippuu kunnasta. Kasvisvaihtoehto on oltava, mutta vegaanista ei ole pakko olla tarjolla, näin olen ymmärtänyt. Asiasta on ollut paljon keskustelua. 
26 helmi 18 jäseneltä: LiisaJo
Kuulostaa kyllä todella onnettomalta lounaalta :( en ymmärrä miksei kasvisruokia voi kouluissa suoraan vegaanistaa, sopisi myös maito- ja kananmuna-allergisille! Ei luulisi tulevan kalliiksi, jos protskut saadaan linsseistä ja pavuista. 
27 helmi 18 jäseneltä: veganna

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - pinkbabyelephant


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.