Päiväkirja - pinkbabyelephant, 07 maalis 18

voisitteko hyvät ihmiset takoa päähäni järkeä, nyt jotain tsemppaus-elämänviisaus-faktakommentteja pliis. lounaalla söin salaatin ja pienen riisiannoksen lisäksi pienehkön/normaalikokoisen palan lehtitaikinapohjaan tehtyä kasvispiirakkaa, jossa täytteenä ainakin tomaattia, paprikaa, härkistä ja päällä hieman juustoa. lumikenkäilyretken jälkeen kamala nälkä ja niinpä sorruin syömään niin epävegaanisesti kuin hieman epäterveellisestikin. jostain syystä menen jälkeenpäin aina ihan paniikkiin tällaisesta, ja tuntuu, että maailma kaatuu päälle ja kaikki on pilalla. eihän näin ole?

   Kannatus   

Kommentit 
Ota rauhassa, yksi pieni "sortuminen" ei venettä kaada. Mikään ei sellaisesta mene pilalle. Seuraava ruokailu sitten taas järkevämmin. Otat opiksi ja mietit missä meni vikaan (liian vähän ruokaa lounaalla tai aamiaisella, proteiinin osuus isommaksi lounaalla: pitää nälkää paremmin). Ja kun se sortumisen/mieliteon tunne tulee niin yritä pitkittää sortumista juomalla iso lasi vettä ensin, se tasoittaa pahinta nälkää ja pystyt ehkä miettimään paremmin mitä olisikaan hyvä nyt syödä. 
07 maalis 18 jäseneltä: KatiJas
No ei ole! Kuten KatiJas sanoi, tämä on hyvä tilaisuus miettiä missä meni vikaan ja miten ensi kerralla vastaavassa tilanteessa voisit toimia toisin. Painonpudotusta kannattaa ajatella riittävän pitkällä aikajänteellä. Jos tavoitteenasi on olla haluamassasi painossa vaikkapa kahden vuoden päästä, ei ylsittäisillä ruokailuilla ole loppujen lopuksi paljonkaan merkitystä, kunhan kokonaisuus on kunnossa. Tsemiä! 
07 maalis 18 jäseneltä: koskelo
Täytyypi vaan olla oman elämänsä toimitusjohtaja ja punnita valintojaan. Tsemppiä! 
07 maalis 18 jäseneltä: chili233

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - pinkbabyelephant


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.