Päiväkirja - koskelo, 11 maalis 18

Hiihtoloman viimeistä päivää viedään. 9 päivän aikana tullut hiihdettyä n. 140km (2 lepopäivää) ja syötyäkin aika tasapainpisesti. Olen ihan tarkoituksella ollut punnitsematta itseäni, viimeksi käynyr vaa'alla 2 viikkoa sitten. Huomenna punnituspäivä. Jännä nähdä, mllaisia lukemia mahtaa näyttää!

Näytä dieettikalenteri, 11 maaliskuuta 2018:
1162 kcal Rasva: 61,53g | Prot: 57,22g | Hh: 88,43g.   Aamiainen: Keitetty Kananmuna, Maitokahvi, Valio Pehmeä Rasvaton Maitorahka, Kotimaista Laktoositon Maustamaton Jogurtti, 24H Valo Paahdettu Rouhittu Pellava. Lounas: Cashewpähkinät, Päärynät, Pirkka Kirsikkatomaatti, Vuonankaali, Pinaatti, Vaasan Ruispalat Ohut Herkku, X-Tra Avokado, Hätälä Loimulohifilee. Välipalat/Muut: Del Monte Ananaspalat, K-Menu Pähkinä-Rusinasekoitus, Foodin Kookosmanna, Kotimaista Laktoositon Maustamaton Jogurtti. lisää...

10 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Painon putoaminen voi olla pienoinen pettymys mutta saattaapa olla että vyöhön joutuu lisäämään uuden reiän. Aerobisen liikunnan vaikutukset ovat parhaimmillaan kehon koostumusta muokkaavia. Sitä solakoituu kivasti. 
11 maalis 18 jäseneltä: japolarhe
Kovin suuria odotuksia ei ole, kun koko alkuvuosi ollut aika nihkeää painon putoamisen suhteen. Mielenkiintoista kuitenkin nähdä, onko tavanomaista runsaammalla liikkumisella (ja hyvillä yöunilla) ollut mitään vaikutusta painonpudotustahtiin, kun yleensä sanotaan että ei pitäisi paljon vaikuttaa. Vyötärön kaventuminen olisi kyllä tervetullutta sekin 👍  
11 maalis 18 jäseneltä: koskelo
Kyllähän liikunnalla vaikutusta on. Enemmän tai vähemmän ja vieläpä yksilöllisesti. Sen vaikutus valtaosin on vaan epäsuoraa vaikutusta. Meillä ei olisi lihavuutta, jos liikunta olisi suora vastaus ylimääräisiin kiloihin. Liikunnalla on siis monia suotuisia vaikutuksia terveydentilan kannalta. Säännöllinen, kuormittava liikunta lihaksiin ja hengityselimistölle muokkaa kehonkoostumusta vaikkei paino hirveästi putoaisikaan. 
11 maalis 18 jäseneltä: japolarhe

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - koskelo


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.