Päiväkirja - Sannikka74, 12 maalis 18

Huomenta! no kattokaas nyt mun aamiaista :D jo on rasvat ja kalorit heh. Eilisestä oli pudonnut -300g jee. Mun pitää antaa nyt itseni luottaa vaan teidän rasvaakin rasvaisempaan kuuriin ja uskoa siihen.

Eilen osallistuin move tunnille joka oli aika kova tahtinen mutta kiva kun oli hyvät musiikit. Hiki siinä kyllä tuli (en muista hetkeen hikoilleeni noin paljon).

Ollut nyt vatsa enemmän kuin kuin sekaisin ja äklö olo hmmm..oli varmaan liian iso määrä. Toinen puolikas munakasta teki tiukkaa.

Niin tuosta ruokailusta että ei kai sitä ruokailua ole pakko just pitää 2-3 vaan kun olen kuullut että 4-5 kertaa hyvä mikäi nuo verensokerit pomppii. Ja muutoinkin jos söisin sen 2x niin ei pitäisi mitenkään nälkää pitkät välit

Näytä dieettikalenteri, 12 maaliskuuta 2018:
1807 kcal Rasva: 158,57g | Prot: 75,66g | Hh: 20,87g.   Aamiainen: Felix Kruunu Majoneesi, Lidl Pekonisuikaleet, Pouttu Kinkkusuikale, Paistettu Kananmuna, Kuohukerma, Kahvi, Tomaatit. Päivällinen: Paprika (Punainen), Tomaatit, Lehtikaali, Keitetty Kananmuna, Felix Kruunu Majoneesi, Atria Sika-Nauta Jauheliha 23%, Valio Voi, Valio Koskenlaskija. Välipalat/Muut: Kotimaista Kuohukerma, Kahvi, Kotimaista Kuohukerma, Kahvi, Paprika (Punainen), Leipomo Rosten Siemennäkkileipä, Valio Koskenlaskija. lisää...
2492 kcal Harjoitus: Kävely (hidas) - 3 km/h - 1 tunti, Kuntosali (Gym) - 30 minuuttia, Lepo - 14 tuntia ja 30 minuuttia, Nukkuminen - 8 tuntia. lisää...

8 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Tällä syömisellä ei verensokerit heittelehdi, koska ei ole hiilareita. En itse söis kuin 2-3 kertaa per vrk, mutta kuulostele oloa ja kylläisyyttä/nälkää. Liika rasva voi heittää rasvaripulin, joten sitten voit vähän himmata rasvan kanssa. Mut huom 😉 vatsan saa toimimaan rasvalla. 
12 maalis 18 jäseneltä: J0hQ
Muista syödä suolaa myös ja juoda vettä. Rasvainen ruoka oikeasti pitää nälän pois pitkään. 
12 maalis 18 jäseneltä: J0hQ
Voit aivan hyvin syödä välipalat. Alussa totuttelu voi viedä toista viikkoa. Rasvaripulu on kiusallista ,mutta normaaliaja täysin vaaratonta. Kävi minullekin niin, vaikka olen nyt kokenut 'konkari'. Kroppa on ihmeissään, mitä nyt tapahtuu. Mulla on verensokerit myös 'heilahtellevia'. Kun syöt useimmin, ne pysyvät tasaisena. Harventaminen tulee itsestään. Ei vain ole nälkä, pitää oikein muistaa syödä. Ja vettä, vettä ja vettä 2-3 litraa päivässä. Ällöä tottumatta, mutta huomaat kohta, että salilla menee paljon. Kun hikoilet suola ja vesi on äärettömän tärkeää. Millä se kuona muuten sieltä ulos tulee ! 
12 maalis 18 jäseneltä: HRai
Ja alussa lähtee humpsahtaen parikin kiloa, nesteitä. Hiilarit kerää kroppaan nestettä. Sitten tasaantuu, mutta se on juuri niinkuin pitääkin. Hitaasti. On sitten pysyvämpää, 
12 maalis 18 jäseneltä: HRai
Sulla on mielestäni tosi hyvät makrot ja kalorit aamulla, jos voit niin juuri tuo prode 20-30 g aterialla (niillä kolmella) olisi ihanne ,tasaisesti pitkin päivää, välipaloilla sitten vähemmän. Mutta niin että 1,3 -1,5 * tavoitepaino grammoina tulisi päivässä. Yksilöllistä, mutta aloita sillä.  
12 maalis 18 jäseneltä: HRai
Proteiini pitää nälkää, hiilarit ei pidä. 
12 maalis 18 jäseneltä: HRai

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Sannikka74


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.