Päiväkirja - kiksu112, 13 maalis 18

Itsekuri, missä olet? Kertokaa, jos ootte nähnyt... Mun itsekuri on kateissa ja alan turhautumaan tähän. Joka päivä vedän jotain herkkuja tai sitten tarkoituksellisesti liian paljon ruokaa (ensimmäinen vaihtoehto todennäköisin). GDAni on 1800 eli alikaloreillakaan en voi olla, liikun about 5 kertaa viikossa. Turhauttaa ja tekis mieli vaan luovuttaa koko prosessin suhteen.

Näytä dieettikalenteri, 13 maaliskuuta 2018:
2024 kcal Rasva: 59,02g | Prot: 69,80g | Hh: 311,93g.   Aamiainen: Punasipuli, Urtekram Peanut Butter Crunchy, Banaanit, Proegg Valkuainen, Luomu Babypinaatti, Täysjyvä Paahtoleipä, Ketsuppi, Tomaatit, Ikaffe, Kahvi, Taateli. Lounas: Felix Salaatinkastike, Taffel Suolapähkinä, So Fine Tofu Maustamaton, Nuudelit, Lehtisalaatti Valikoiduilla Kasviksilla (myös Tomaatit ja/tai Porkkanat), Pirkka Krutonki. Päivällinen: Ketsuppi, Herne-Maissi-Paprika, Korppujauho, Vaalea Soijarouhe, Punasipuli, Suippopaprika, Oliiviöljy, Paprika (Punainen), Kesäkurpitsa, Bataatti, Rypsiöljy, Tomaatit. Välipalat/Muut: Arla Rahka Lakritsi, Taateli, Valio Kevyt Mustikkakeitto, Tomaatit, Kremel Vegan Toast -Juustoviipaleet, Voi, Fazer Puikula Täysjyväruis, Berrypicker Mustikka Täysjyvämuro. lisää...
1672 kcal Harjoitus: Juoksu (hölkkä) - 8 km/h - 5 minuuttia, Venyttely (Jooga) - 7 minuuttia, Nukkuminen - 8 tuntia, Lepo - 14 tuntia ja 43 minuuttia, Kuntosali (Gym) - 1 tunti ja 5 minuuttia. lisää...

3 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Voih 😕 pitäiskö muuttaa makrojen suhteita? Syötkö riittävästi kunnon ruokaa ja itsesi kylläiseksi? Onko säännöllinen ateriarytmi? 
13 maalis 18 jäseneltä: J0hQ
Merkkaatkö kaikki ruuat tänne? Näyttää, että syömiset ja makrot heittelee päivästä toiseen tosi paljon. Söisin tasaisemmin ja enemmän proteiinia. 
13 maalis 18 jäseneltä: J0hQ
Ateriarytmi on säännöllinen, syön neljä kertaa päivässä. Aina tuun sopivan kylläiseksikin.. Mikä lie mättää.. Joo, ehkä tota proteiinia vois syödä enemmän. Kasvisruokavaliolla kun oon, pitää siihen vaan kiinnittää enemmän huomiota.  
13 maalis 18 jäseneltä: kiksu112
Liikut paljon eikä sulla ole oikeastaan ylimääräistä niin ehkä voisit ottaakin hiukan rennommin merkkailujen suhteen, ainakin vähän aikaa? Koulukin varmaan aiheuttaa riittävästi stressiä. Keskity vaikka pitämään herkut lakossa tai vähemmällä? Ja tietysti terveellisesti syöminen on aina hyvä tavoite mutta onko oikeasti tarpeen kaloreiden laskeminen. Ei ole siis tarkoitus viedä viimeisiäkin motivaation rippeitä mutta tulee vain mieleen että jos toisenlainen lähestymistapa toimisi koska juuri tuo överiherkuttelu on kaikkien typerintä. 
13 maalis 18 jäseneltä: Pottu72
Voi ottaa tunteisiin tämä kommentti mutta mihin ihmeeseen tarvitset tuota itsekuria ja asiasta vouhotat. Olet normaalipainoinen, ehkä jopa alakantilla. Olet urheilullinen eli kaikki sen suhteen varmasti ok. Keskity koulunkäyntiisi mielummin. Sori mut tää on mun näkemys;) 
13 maalis 18 jäseneltä: chili233
Chili, ei mennyt tunteisiin. Ihan hyvä, että sanoo asiat suoraan 😄 Ymmärrän kyllä että joistakin voi tuntua oudolta tää mun vouhottaminen, mutta teen tätä lähinnä siks, et oppisin vähän paremmin tietämään eri ruokien kaloreita ja makrosuhteita. Oon myös harkinnut, että jos muu ei auta, pitää ehkä vähän pitää taukoa merkkailusta ja mennä ihan fiiliksen mukaan. Totta on, et koulu stressaa nyt aika paljon ja kun pitäis vielä keskittyä syömiseen ja liikkumiseen ja kaikkeen muuhunkin, tuntuu että voimat loppuu vähän kesken. Oon kuitenkin sellanen ihminen, että kaikki pitäis olla täydellistä. Varmaan pitää koittaa vähän löysätä ja ottaa rennommin, sitten se ehkä voi alkaa rullaamaankin paremmin, kun ei stressaa 😅 
14 maalis 18 jäseneltä: kiksu112
Eihän täällä pääse katsomaan toisten ruokapäiväkirjaa???? 😬😬😬 
14 maalis 18 jäseneltä: LadyLazarus82
Pääset selaimella tai tabletilla. Paitsi niiden tosi ujojen, jotka eivät sitä salli ;D 
14 maalis 18 jäseneltä: HRai
Apua siis muut voi nähä miun ruokapvkirjan 😳? Saako sen lukittua ettei näy kaikelle kansalle 😬 
14 maalis 18 jäseneltä: LadyLazarus82
Miksei saisi näkyä ? Miten voi keskustella, jos et kysyessäsi voisi antaa tietoja. Muut voi ottaa kantaa pyytäessäsi neuvoa vain näkemällä tietojasi. Ei niitä kukaan muuten viitsi katsella. 
14 maalis 18 jäseneltä: HRai
Saat asetuksista toki suljettua halutessasi. Profiilitiedoissa, joissa on muutkin tietosi. Jaa minun, paino, päiväkirja ja kalenteri -kohdassa. 
14 maalis 18 jäseneltä: HRai
Ei mulla muiden tietojen kanssa mitään probleemia paitsi tuo ruokapäiväkirja et kaiki näkee mitä syön 🙄🤪 taidan vaan olla outo, mä en kyllä oo nähny kenenkään ruokapäiväkirjaa? 
14 maalis 18 jäseneltä: LadyLazarus82
älä luovuta !! mitä kauemmin kestät sitä helpommaksi tämä muuttuu, ja ollaan kaikki täällä tsemppaamassa sua eteenpäin !! 💪❤❤❤ 
14 maalis 18 jäseneltä: erika_karoliina
LadyLazarus82, näet vaikka mun ruokapäiväkirjan selaimella tai tabletilla. Puhelimen sovellus ei sitä näytä, eikä tietenkään näytä niiden, jotka ovat sen kieltäneet.  
14 maalis 18 jäseneltä: HRai
Ahaa, no mä käytän tätä sovellusta puhelimella enkä viitsi käydä kyylää toisten ruokia ellei joku pyydä 😁 piti koneelle kirjautua et sain profiili höpötyksen näkyville 😂 
14 maalis 18 jäseneltä: LadyLazarus82
tiedän tunteen. Älä kuitenkaan luovuta. Ehkä se motivaatio tulee kun vauhtiin pääsee, tätä ainakin itse toivon. Tsemppiä! 
14 maalis 18 jäseneltä: Santra78

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - kiksu112


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.