Päiväkirja - Hobbitti, 22 maalis 18

Tänään oli gastrokirurgin vastaanotto ja joskus huhtikuun lopus ny sitte terän alle et poistetaan koko sappirakko. En oo varmaan vielä oikeen tajunnu koko asiaa ku en tiiä mitä siitä ajattelisin, pitäiskö panikoida vai ottaa iha rauhas. 😬 Nyt vois olla hyvä sauma jakaa omia kokemuksia kyseisestä toimenpiteestä (ei ehkä niitä kauhutarinoita kuitenkaa ku jänistän vielä muuten koko hommasta 😂).

Näytä dieettikalenteri, 22 maaliskuuta 2018:
1198 kcal Rasva: 35,95g | Prot: 64,25g | Hh: 151,40g.   Aamiainen: Pakkasmarja Mansikka, Fazer Alku Maistuvampi Kaurapuuro, Tee (Haudutettu). Lounas: Apetit Kukkakaali-Parsakaaligratiini, Atria Viljaporsaan Filee Minuuttisuikale, Ruskeakastike, Perunat (ilman Suolaa, Keitetty). Päivällinen: Pannukakku, Pirkka Kirsikkatomaatti, Atria Sika-Nauta Jauheliha 23%, Täysjyvävehnäspagetti (Kypsennetty). Välipalat/Muut: Fazer Pätkis Suklaalevy, Cambridge Strawberry & Apple Yoghurt Bar, Skyr Kuningatar, Banaanit. lisää...
173 kcal Harjoitus: Seisominen - 1 tunti, Apple Health - 23 tuntia. lisää...

2 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
itellä ei mitään kokemusta asiasta, mutta haluan vaa toivottaa tsemppiä sulle, kyllä se siitä 💪❤ 
22 maalis 18 jäseneltä: erika_karoliina
Omasta sappileikkauksesta reilu vuosi, tähystyksellä poistettiin ja koko homma meni kuin oppikirjassa. Haavat oli toki kipeät alkuun ja sain myös kaasusta hartiapiston, mutta en ole kyllä yhtään kertaa leikkausta katunut. Kohtaukset on historiaa ja ruokavaliokin laajentunut huomattavasti, ennen voinut ajatellakaan esim. omenoiden tai herneiden syömistä. Yksillöllisiähän noi vaikutukset on, mutta lähipiirissäkin kaikki leikatut taitaa olla hyvinkin tyytyväisiä ja helpottuneita oloihinsa. Tsemppiä! 
22 maalis 18 jäseneltä: anniholt
Öö...palanut liha, piece of cake..tähyllä menee ja nopea paraneminen.. 
22 maalis 18 jäseneltä: mirja.kalliosaari
Tsemppiä,! Hyvin se menee! :9 
22 maalis 18 jäseneltä: chili233
Tuli väärä hymiö :), noin se piti olla, sori 
22 maalis 18 jäseneltä: chili233

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Hobbitti


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.