Päiväkirja - LadyLazarus82, 22 syys 18

Huomenna aloitan induktio jakson että pääsen ketoosiin (en kaipaa kommentteja että nämä erikois dieetit on huuhaata, paino junnannu yli kuukauden, pakko yrittää jotain uutta) vähän jännittää et miten lähtee sujuu, varsinkin sitten hiilareiden laskeminen kun niitä pitää nostaa parin vkon jälkeen 😬

Ja rasvan saanti, vaikuttaa siltä et mun pitää varsin ruokalusikalla vetästä öljyä et saan rasvat täyteen 😳

Jos ketoosi/vhh ihmisillä on antaa hyviä vinkkejä niin mielelläni otan vastaan 😊

Tilasin kirjan Parantava ketoosi ja vhh reseptikirjan ettei ruokavaliosta tule liian yksipuolinen 🤔

Näytä dieettikalenteri, 22 syyskuuta 2018:
2068 kcal Harjoitus: Fitbit - 24 tuntia. lisää...

13 Kannattajaa    Kannatus   

1 - 20 (27)
Kommentit 
Tein aluksi niin, että jaoin päivän rasvat ruokailukerroille. Eli 150 grammaa rasvaa jaoin kolmelle aterialle. Sitten vaan laitoin esimerkiksi keiton sekaan 50 grammaa voita. Tiedän, että vähän extremeä. Kaikki 20 grammaa hiilihydraattia kannattaa ottaa vihreistä kasviksista. Maitotuotteet minimiin. 
22 syys 18 jäseneltä: J0hQ
Hyviä tuotteita esimerkiksi kookoskerma, oliivit, avokado, öljyt, voi. Tuoreet yrtit, pinaatti, sienet, parsa. Jääsalaatti. 
22 syys 18 jäseneltä: J0hQ
Maksamakkara kurkun päällä tai mascarpone kurkun päällä toimii myös, ihan eväänäkin. Juustosiivuja paistinpannuun ja pari kananmunaa päälle,maistuva aamiainen esimerkiksi. Itse joudun pitämään hiilarit jatkuvasti noin 20 g/vrk, muuten tipahdan komeasti ketoosista.  
22 syys 18 jäseneltä: Theda17
Mulla onkin varattuna vihreää vihannesta, maito tuotteita en käytä tosin tuohon vhh leipään laitoin 3dl juustoa-mozzarellaa 😁 toi rasvan määrä kyllä hirvittää kun en ole koskaan tykänny edes rasvaisesta ruuasta 😂 mä ihan varmaan joudun juomaan osan tosta rasvasta 😬 Luin et ilman ketoosiakin tän dieetin pitäis olla toimiva 🤔 oisko sitten vaan tehokkaampi jos on ketoosissa? Ajattelin kokeilla tuon kaksi viikkoa ekaksi ja jos ei paino tipu niin se varmaan kertoo että ei toimi mulle vai voiko mennä pidempäänkin että näkyy tuloksia 🤔 Pidemmän päälle ei mulla kyllä onnistu et jatkais induktio jakso syömistä pitkään 😬 on toi vaan niin niukka valikoima tossa alussa... 
22 syys 18 jäseneltä: LadyLazarus82
Oikein tehdyn induktion välitön seuraus on kyllä ketoosi joten en ymmärrä miten voisi syödä induktiovaiheen ruokaa olematta ketoosissa. 
22 syys 18 jäseneltä: ämjiiwee
Itse pysyin kyllä ketoosissa noin 40-60g hh vrk induktion jälkeen ihan ongelmitta, joten on vissiin kovin yksilöllistä.  
22 syys 18 jäseneltä: ämjiiwee
Siis tarkoitin et kun luin vhh dieetistä niin mainittiin et sitä voi noudattaa ilman ketoosia eli syö vähän enemmän hh mutta ymmärsin kyllä että oikein noudatettu induktio johtaa ketoosiin jonka jälkeen 5g/vko nostoja kunnes oma raja löytyy ja käsitin että määrä on hyvin yksilöllinen...oon vaan niiiiiiin kyllästyny et nykyisellä samalla ruokavaliolla painon putoaminen on pysähtynyt ja oon kokeillu vaikka mitä 🙄 josko tää vhh sais painon liikkeelle 🤞 
22 syys 18 jäseneltä: LadyLazarus82
Mä söin keto-hh pitkälti yli puoli vuotta. Liki 20 kg lähti. Rasvan laatuun kannattaa kiinnittää huomiota, ettei nosta kolesteroliarvojaan kuten mä tein. Eli ei pelkkää voita ja lihajalosteita.. 
22 syys 18 jäseneltä: J0hQ
Mulla on kookos ja oliiviöljyä varattuna ja 70%voi ja oliiviöljy margariiniä, voita ei ole ollenkaan kun en tykkää sen mausta 😬 ostin kyllä meetvurstia ja pekonia et sais sitä rasvaa, ajattelin et kanasuikaleet vois paistaa sitten pekoninrasvassa 😆 eikös pähkinöistä sitten induktion jälkeen saa hyviä rasvoja? 
22 syys 18 jäseneltä: LadyLazarus82
Joo, pähkinät ja siemenet, toki muista että rajallisia määriä ja tarkista myös pähkinöiden hh, niissä isoja eroja. Parapähkinää vain muutama päivässä. Siemeniä pari rkl päivässä. Mielummin kalaa, kanaa, munia & öljyä kuin lihajalosteita... mutta tietty eri asia syödä 2 viikkoa kuin yli puoli vuotta. 🤪 
22 syys 18 jäseneltä: J0hQ
Mulla meni parisen viikkoo ennenkuin alkoi tapahtumaan ihan konkreettisesti läskin lähtöä. Siitä kuukausi niin niin pääsin tavoitteeseen. Osa tuollaisista puolivalmiste, täysin prosessoidusta tuntui pysäyttävän ketoosin. Hiilarit tuli ainostaan vihreistä. Sokerin näkemisestä pelkästään kahvat lantiolle saavan kannattaa ottaa ketoosi tosissaan eikä säveltää omiaan. Kovaa rasvaa kannattaa rajoittaa tai ainakin määriä tarkkailla. Mulla taisi olla siellä 20% tietämillä kokonaisrasvasta. 
22 syys 18 jäseneltä: japolarhe
Tottakai voi syödä vhh ja laihtua. Alle 100g hh/vrk katsotaan vhh-syömiseksi. Mitä enemmän hh, sitä vähemmän rasvaa. Ja päinvastoin. Maitotuotteista itse käytin juustoja, mutta ei tietenkään määrättömästi, voita ja smetanaa. Turkkilainen jugu ja kuohukerma kannattaa induktion aikana unohtaa, samoin esim rahka, joka ei ole edes kovin karppia (koska niin rasvatonta). Noista kertyy äkkiä päivän hh ja sitten ei mahdu kasviksia päivään.  
23 syys 18 jäseneltä: J0hQ
Kaiken rasvan pitäs olla sitä ”terveellistä” rasvaa eli oliiviöljy, luomuvoi, kookosöljy jne. Kaikki rypsiöljyt, margariinit ja jalostetut rasvat pois. Mä tein ”fatbom”:seja pakkaseen, niin saan niillä rasvavaraston täyteen. Nyt olen siinä vaiheessa, että täytyy katsoo kelloa, että muistaa syödä. Näläntunne hävinnyt :) 
23 syys 18 jäseneltä: NiinaAu
Mä katoin netistä noita pommi ohjeita, löyty mielenkiintoinen juustokakku pommi ohje 😋 onko sulla millasia ohjeita? Miten monta noita voi/pitää syödä? Ja saako syödä induktio jaksolla? 
23 syys 18 jäseneltä: LadyLazarus82
Pinterestistä katsoin jonkun juustokakkupommi ohjeen ja kokeilin. Tein niitä reilusti pakkaseen. Kun makeanhimo yllättää ne jeesaa yllättävän hyvin! Samoin jeesaa kermavaahto 🤭 mä olen syöny niitä alussa ennemmän ja nyt kun olen ketoosissa, niin ehkä joka toinen päivä..siirrän sillä myös näläntunnetta, jos sellainen sattuu tulemaan. Jouduin pudottamaan proteiinin saantini 1-1,5g/kg ja tämä jättää rasvalle sijaa. Paastoamalla pääsin ketoosiin.. 
23 syys 18 jäseneltä: NiinaAu
Millaisella paastolla olit? Tuntuu jo ekana päivänä et se ois helpompaa kun tämä, keho ei oo tottunu rasvaan ja on öllö olo mutta toisaalta paastonkin jälkeen pitää aloittaa rasvan syönti 🤢 pitää huomenna käydä kaupassa että voin valmistaa pommeja, ehkä niistä ei tuu näin öklö olo...eikös tuo rasva ole se millä saa kaloreita kasaan? Mikä muuten on sopiva kalorimäärä tällä dieetillä, siitä en oo lukenu. Hirveästi tietoa hh:sta ja rasvasta...onko kellään ollut alle 1000kcal/pv? 
23 syys 18 jäseneltä: LadyLazarus82
Rasva on se sinun polttoaine nyt. Se korvaa hiilarin joten kituiluun ei ketoosissakaan ole varaa. Liian vähillä kaloreilla saa vaan ongelmia aikaan.  
23 syys 18 jäseneltä: japolarhe
Unohda kituilu. Katsot kalorit sen mukaan mitä FS sulle ehdottaa sun tiedoilla & realistisella aktiivisuudella. Saat syödä yli 2000 kcal. 
23 syys 18 jäseneltä: J0hQ
Jos rasva ällöttää, vhh tai ainakaan ketoilu ei ole ehkä sun juttu. Mä olisin voinut vaikka juoda voita, nuolin aina lautasenkin rasvasta. 😂 
23 syys 18 jäseneltä: J0hQ
Kannattaa tosiaan miettiä että pystyykö ketoilemaan. Paljoa se ei vaadi mutta jotain sentään. Se on selvästi helpompaa niille joiden ei tarvitse juurikaan rankempaa fyysistä aktiivisuutta. Jos sulla oli fyysinen kuormitus suurta, on rasvan saanti ainoana energian lähteenä entistä tärkeämpää lähiviikkoina. Elimistö täytyy saada se rasvaa käyttämään.  
23 syys 18 jäseneltä: japolarhe

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - LadyLazarus82


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.