Päiväkirja - Ancaha, 28 loka 18

Voi stanan prkl ketunpallit...voiskohan jo helevata pysyä suomikin yhdessä ja samassa ajassa läpi vuoden.. vi*uttaa runkkautua noiden kellojen kanssa.. anteeksi jos joku loukkaantuu kielen käytöstä jota en myöskään itse yleensä käytä (ainakaan tässä määrin), mutta niiiin paljon lapsien kanssa yrittää sitten päästä rytmiin.. tänäänkin herättiin talviaikaa 4:50 ja päiväunille oli pakko päästä 45min etuajassa myös.. ja vaikka kuinka olin kaukaa viisas ja yritin ennakoida..niin se ei vaan vittu onnistu!!!!!

4 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Mää voisin jäähä kesäaikaan vaan kanssa. Meillä herätty tänään "nykyajassa" 6:15 ja syöty nippanappa klo 11 lounas. Luettiin kirjaa, katottiin ryhmähaukkuja ja ties mitä että sain venytettyä päikyn alkua tähän varttia vaille kahteentoista. On se vaan aina tätä säätöä.  
28 loka 18 jäseneltä: MiuMauMiuskis
Meillä ei onnistunut millään.. 15 minuuttia sain pitkitettyä.. yritä sitten siinä kun ruuan jälkeen toinen tutin ja univiltin kanssa kiukkuaa sänkyyn pääsyä.. toisaalta huippu,että 1v 6kk osaa jo itse iltasinkin näyttää,että nyt väsyttää ja haluan nukkumaan.. tosin joskus haluaisi jo kuuden aikaan niin sillon äiti heittää vaikka kuperkeikkaa, että saa venytettyä sinne klo19 asti 😂  
28 loka 18 jäseneltä: Ancaha

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Ancaha


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.