Päiväkirja - NeitiJ, 23 marras 18

Sain tänään mun kilpparitulokset. T4v oli 13.8 (viimeks 13.6) ja tsh 1.4 (viimeks 1.3).
Mulla ei siis ole kilpparilääkitystä mutta tykkään seurailla näitä ku ne on paremmassakin jamassa ollu. Esim t4v oli muutama vuosi sit yli 14, melkeen 15. Parempaan suuntaan on kokoajan menty ton t4vn osalta. Jospa tää tästä! Mut jotain oon siis ruokavaliossa oivaltanu, luultavasti syöny nyt enemmän hiilareita enkä oo pelänny niitä.

En tiedä miks t4v rupes temppuileen mutta mulla on aavistus siitä että pudotin painoa viimeks liian pienillä kaloreilla. Liikuin tosi paljon kuitenkin. Välttelin hiilareita enkä osannu syödä kuitenkaan tarpeeks rasvaa. Tulihan niit tuloksii mut seuraukset on tässä. Sen lisäks toi b12 puutos ja raudanpuute vaikuttanu t4vhen. Tää on osaks vaan arvailua mutta en usko että oon kaukana totuudesta.

11 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Eli syökää tarpeeks painooki pudottaes! Ihan vaan vinkkinä 😁  
23 marras 18 jäseneltä: NeitiJ
Ja liikkuvat ihmiset sopivasti hiilaria!  
23 marras 18 jäseneltä: japolarhe
Niijust 😁👍 
23 marras 18 jäseneltä: NeitiJ
Mä olisin kaljuna ja puolikuollu noilla arvoilla.  
23 marras 18 jäseneltä: Onnellinenko
Onnellinenko: onko sulla siis lääkitys? Kun lääkityillä ja ei lääkityillähän on vissiin ihan eri juttu mikä on hyvä. Mä oon nyt niin monelta lääkäriltä kuullu että nää arvot on tosi hyvät 😂 Tosin mä oon kuullu että joku on saanu koelääkityksen näil mun arvoilla mikä on sit jääny pysyväks.  
24 marras 18 jäseneltä: NeitiJ
Mulle on hyvä jos T4V lähellä nollaa ja TSH viidentoista pintaan. Mutta yksilöllistä se kait on mikä on kenellekin hyvä. Minulle vakuuteltiin vuosikausia että TSH 11 on ihan hyvä ja T4V oli 2.6. Olin ihan puolikuollu väsymyksestä ja paino nousi kuin raketti 
24 marras 18 jäseneltä: Lilja-Johanna
Mulla otettiin tammikuussa kilpparitkin, T4-V oli 17,4 ja TSH 2,8. En ihmetellyt niitä sen enempää, kun katsoin että viitearvojen sisällä oli. 🤔 
24 marras 18 jäseneltä: J0hQ
Totaalipoisto 2008 ja lääkitystä joka vuosi nostettu, nyt ollu suht ok kun saanu painonkin tippumaan. Mulls tosin nyt ths liikatoiminnan puolella ja T4v vajaatoiminnsn puolella. En viikolla kokeisiin.  
24 marras 18 jäseneltä: Onnellinenko

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - NeitiJ


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.