Päiväkirja - nagikata, 29 maalis 19

Fillarikausi korkattu 😎✌🏻 Erittäin hidasta polkemista kuran & soran takia. Mutta kyllä tuntui ihanalta!!!!!!

26 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Mut sentään pääs jo satulaan. 👍 täällä alkaa olla jo tiet vapaana loskapaskasta että kohta pääsee vaihtaa sulttaanit alle. Likallakin hirveä hinku pitkille reissuille. 
29 maalis 19 jäseneltä: japolarhe
63 km 😮 
29 maalis 19 jäseneltä: täti omena
Tommosii ne fillarilenkit tuppaa olemaan aktiiviharrastajilla ja monella vähemmän harrastaneella. Mulla taisi tulla koko viimevuoden lenkkien keskipituudeksi 72km jos jätetään työmatkat pois laskuista. Kakaralla oli muistaakseni 40km koko vuoden matkojen keskipituus. Pyöräilyhän on yksi armeliaimmista urheilulajeista itselle. 
30 maalis 19 jäseneltä: japolarhe
Mulle sopiva lenkin pituus on 50-60 km. Jos vaikka sateen takia pitää jättää lenkki kesken ja matkaa tulee vain 30 km niin se tuntuu auttamattoman vähältä. Kesällä hyvissä tuuliolosuhteissa menee 80-100 km helposti 😎Kaikki pyöräily tapahtuu vapaa-ajalla kun työmatka on alle kilsan. 
30 maalis 19 jäseneltä: nagikata
Tykkään enemmän itse semmosista noin 30-40km tempolenkeistä. Joissa siis mennään eikä meinata. Ei vaan kestä kunto polkea 30-40km/h pidempään 😂 ja käytännössä noi joutuu vetää sunnuntai aamulla jolloin liikenne on minimissään sekä tuuli ei yleensä haittaa.  
30 maalis 19 jäseneltä: japolarhe
hieno lenkki 
30 maalis 19 jäseneltä: petri s

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - nagikata


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.