Päiväkirja - Pehmotassu, 13 huhti 19

Kenkiin tuli päivitystä uudempaan malliin neljän (!!) vuoden jälkeen. Oli jo aikakin. Nyt siis koetestiin. Onneksi jalkakäytävät on sulat, näillä ei kehtais mudassa juosta. Aurinkoista viikonloppua!

40 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Oijoi. Onko hyvät?  
13 huhti 19 jäseneltä: täti omena
Ensimmäinen lenkki uusilla kengillä, 10 kilometriä, eikä jalkapohjat kipeytyneet. Päälliskangas on joustavaa ja pehmeää materiaalia, kuin neulottua. 😄Ja saumaton etuosa, mikä on hyvä tällaiselle ongelmajalalle jolle kaikki ylimääräinen hiertää. Askellus tuntui uppoavan kimmoisalta, en osaa paremmin kuvailla. Eli jalka mukautui pehmeästi mutta samalla pohja antoi vauhtia. En keksi vielä miinusta kengistä, paitsi useimmat värivaihtoehdot oli vaaleita sävyjä. Mutta kivaa vaihtelua.  
13 huhti 19 jäseneltä: Pehmotassu
Oi kuulostaa ihanalta. En raaski hommata uusia kuin aikaisintaan syksyllä, jos saan jonkin verran kilometrejä kasaan. Mulla on yhdet ikivanhat ton tapaiset addut ja uudet oncloudsit, joilla max 50 km takana, kun säästelen niitä.  
14 huhti 19 jäseneltä: täti omena
Ymmärsinkö oikein että sun lenkki tossut on kestäneet 4 vuotta? Voi kestäisi itselläkin 
14 huhti 19 jäseneltä: japolarhe
Kyllä, neljä kesää ennen rikkoutumista. Talvellahan minulla on eri kengät. Mutta joo, ehkä en lenkkeile tarpeeksi sitten 😄 
14 huhti 19 jäseneltä: Pehmotassu
Mulla on aika kuluttava askel. Ei meinaa edes arkikengät saatika työkengät kestää edes vuotta. Tuon vuoksi joudun ostamaan lempparikenkiä useammat. En älyä miten sitä saakaan noin kulutettua.  
14 huhti 19 jäseneltä: japolarhe
Adidaksen ultra boostit on ihan parhaat kengät👌🏻👌🏻 Kolmannet jo menossa, oon ihan lovena niihin😊 
14 huhti 19 jäseneltä: iCeCREAMcar

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Pehmotassu


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.