Päiväkirja - Suvi_nen, 16 kesä 19

Käyntiin lähti hommeli paremmin viime viikolla. Aloitin warrior-dieettiä kohti. Sillain, että syön reilun karppi-aamupalan, välissä hedelmää kohtuudella, sit illalla reilu karppi-illallinen pitkän kaavan mukaan ja that all. Ei mitään hh/20 vaan ennemminkin, että hh menis välillä 20-100 vaihdellen, sekä edelleen lauantaina syön mitä huvittaa. Mä helposti kyllästyn ja tällaisella asialla kun pitää tiputtaa painoa yhteensä lähes -100kg, niin voitte kuvitella, että kyllästyy, niin heitän erilaista ruokailu mallia kehiin kun tuntuu ettei jaksa, niin sitten jaksaa taas 🙌🏻 Ei oo helppoa välillä, mutta periksi en oo antanut, enkä anna.

22 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Tsemppiä 💪 
16 kesä 19 jäseneltä: LadyLazarus82
Tsemppiä 👍🏻👍🏻 voisit kokeilla pidentää paastoaikaa, jos se hyvältä tuntuu. Eli aamiainen myöhemmäksi tai jopa ekana ateriana lounas. Jos tulisi 16h paastoa, se olisi jo tosi hyvä. 8h aikaa syödä ja senkin voi painottaa isoon päivälliseen. 
16 kesä 19 jäseneltä: J0hQ
Sulla on niin pitkä tuo taival, että toden totta kannattaa kokeilla eri juttuja (terveys edelle tietty), että varmasti löytää just sen, mikä itselle sopii. Toi on varmaan tärkeä havainto, että kyllästyy helposti. (Pystyn samaistumaan.) Paljon tsemppiä, jokainen onnistuminen on pieni lisä sinne omaan taito- tai tapapalettiin.  
16 kesä 19 jäseneltä: täti omena
Tsemppiä! 
16 kesä 19 jäseneltä: °*TwinkleStar*°
Hirvittää aamupalan poisjättö, mulla fyysinen työ ja usein töiden jälkeen tulee huono olo jos en saa jotain kurkusta alas kotimatkalla jo. Lounaan syöminen tapahtuu vasta kotona, työn luonteen takia ei töissä onnistu. Tänää päärynä mukana ja aamulla 3 kananmunaa ja kahvi maidolla. 
17 kesä 19 jäseneltä: Suvi_nen
Aamupalan tarve on niin henkilökohtainen juttu ja tottumiskysymys. Elin monta vuotta ilman aamupalaa, pelkällä kahvilla ja pärjäsin mainiosti lounaaseen asti. Nyt jälkikäteen tajusin, että siinähän kävi sitten niin, että lounaalla täytin lautasen mahdollisimman energiatiheillä vaihtoehdoilla ja annokset oli valtavia. Lounaan jälkeen olinkin usein pökkyrässä. Ja koska en syönyt välipalaa iltapäivällä, illalla oli sitten tietysti nälkä ja suolaisen ja rasvaisen lounaan jälkeen joku salaatti ei tosiaan innostanut. Nyt olen vuoden verran harjoitellut tätä hyvää aamupalaa ja toimii mulla, vaikka en olisi uskonut. Siitä tulee hyvä, rauhallinen fiilis koko päivään. Jaksaa tehdä hyviä, rentoja päätöksiä joka aterialla. Toivottavasti säkin löydät tutkiskelemalla ja tunnustelemalla just sun tavan!  
17 kesä 19 jäseneltä: täti omena

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Suvi_nen


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.