Päiväkirja - laurazki, 03 touko 20


Näytä dieettikalenteri, 03 toukokuuta 2020:
2477 kcal Rasva: 124,55g | Prot: 139,93g | Hh: 166,75g.   Aamiainen: Valio Polar 15%,  Tuorejuusto, Rainbow Cocktailpiirakka,  Pekoni (Paistettu Pannulla), Pouttu Party Pack,  Keitetty Kananmuna. Päivällinen: Fazer Amica Sima,  Kanafilee, Saarioinen Tomaatti Chili Salaatinkastike,  Fetajuusto, Lehtisalaatti Valikoiduilla Kasviksilla (myös Tomaatit ja/tai Porkkanat), HK Aurinkosalaatti, Rainbow Kevyt Punajuurisalaatti, Kotimaista Kevyt Perunasalaatti. Välipalat/Muut: Rainbow Pear Light Siideri, Fazer Suffeli, Valio Polar 15%,  Ruisleipä, Vähärasvaisempi, Lehtisalaatti (Vihreä), Tuorekurkku (Kuorineen). lisää...

59 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Mahapäivitys 🙈 Ennen operaatiota (oik) ja 6vk jälkeen (vas)  
03 touko 20 jäseneltä: laurazki
Alkoi itseäkin kiinnostaa tuo leikkaus...  
03 touko 20 jäseneltä: blimbby
@blimbby vaikka lopullinen tulos ei ole vielä edes nähtävillä,olen erittäin tyytyväinen. Ja teki kyllä niin hyvää itsetunnolle. 😊 - 10cm löllöä nahkaa.  
03 touko 20 jäseneltä: laurazki
Missä kävit operaatiossa? 
03 touko 20 jäseneltä: AnnaBella82
Wau! Mua myös kiinnostaa kuulla tästä lisää, koska itsellä tämä voi olla edessä. Missä vatsasi leikattiin? Oletko nyt painon suhteen ylläpitovaiheessa?  
05 touko 20 jäseneltä: xyzå
Jätän sanomatta missä kävin, mutta olen siis saanut saman painon pidettyä parin kilon heitolla vuoden ja siksi uskalsin lähteä operaatioon. Edelleen itse koen, että pikkuisen pitäis painoa pudottaa, mutta olen jo normaalipainon ylärajalla ja raskastekoinen 🤣 Kannattaa googlettaa abdominoplastia ja jos Lontoo sujuu niin tietoa löytyy vaikka kuinka. Mulle on ollut piiiiitkä haave tämä operaatio (kaksosraskaus veti nahan korviin) ja pitkä harkinta prosessi, mutta oikea päätös minulle.  
05 touko 20 jäseneltä: laurazki

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - laurazki


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.