Päiväkirja - Suvi_nen, 16 loka 20

Ollu tässä välillä vähän vaikeaa, eilisestä sain ryhtiotteen taas, niin pääsee eteenpäin. Koetan noina vaikeina päivinä pysyä siinä, että söisin noin kulutuksen verran, ettei lähde paino nousemaan ja silloin myös vältän riisiä/pastaa jne koska muuten vetää överiksi ja sokerit nousee. Sitten kun taas saa puhtia nii sitte taas alaspäin sitten. Toissapäivänä aloittelin taas tiukkaa, että saa taas painoa alas. Ei ole aina helppoa tosiaan kun on paljon pudotettavaa.

Näytä dieettikalenteri, 16 lokakuuta 2020:
2365 kcal Rasva: 142,61g | Prot: 114,30g | Hh: 143,92g.   Aamiainen: Kotimaista Täysmaito, Paistettu Kananmuna. Lounas: Keitetty Kananmuna, Kotimaista Täysmaito. Päivällinen: Fazer Berliininmunkki, Fazer Suffeli, Dolce Gusto Latte Macchiato Vanilla, Kanniston Leipomo Korvapuusti . Välipalat/Muut: Oululainen Reissumies, Kania Majoneesi, Lidl Kermajuusto, Kotimaista Täysmaito, Paistettu Kananmuna. lisää...

22 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Huikean matkan olet jo kulkenut! Kyllä sinä pystyt rutistamaan loputkin. Hitaasti hyvä tulee. 
18 loka 20 jäseneltä: Viippu
Tsemppiä!!! Inspiroit mua, mulla vaan tää alussa (3kk takana) ja itseä pelottaa, et koska tulee se hetki, että pää sanoo ”mitä väliä, nauti vaan” ja palaa vanhaan. Aloitin totaalisen herkkulakon maanantaina, et aikasemmin sallittu jäde/mehujädet nyt poissa vuoden loppuun. Ei auta kuin jatkaa, ei sillä et olisi ollut vielä vaikeata, kaloritkin mulla pyörinyt lähempänä 1500/pvä niin siihen määrään pystyy syömään paljon.  
18 loka 20 jäseneltä: Tiia70
Hei ihana kuulla, että mun matka on inspiraation lähde! :) Helppoo ei aina oo, on kuitenkin perustarve ihmisellä syödä, etenkin kun on nälkä ja kroppa havaitsee kun on vajetta, niin väkisin joutuu välillä kamppailemaan. Enemmän ja vähemmän. Itsellä nyt paino pysynyt noin samoissa pari viikkoa, hyvä siltä kantilta että aikaa kropalla tottua uuteen painoon ja iho palautuu, huono siltä että se ei oo laskenut hahaha. On tullu päiviä että menny yli kulutuksen ja ollu päiviä reilusti alle kulutuksen, ni on sit näin. Uskoisin että pian taas saan niin että menee taas joitain kiloja ales :) 
21 loka 20 jäseneltä: Suvi_nen
Onhan toi nyt jo kova juttu että 56kg on jo poissa ja voi siinä joku kilo edestakaisin veivatakin... kuntosali on tosi hyvä laihduttaja... ei se vaaka kerro kun painon mutta tärkeää on se mistä keho koostuu... itselläni oli just toi harmi, että vaikka kuinka juoksin salilla niin paino vaan ei tipu... sitten kun hommasin vaa’an missä on kehon koostumus mittaus niin huomasin, että läski oli muuttunut lihakseksi ja itse rasvaprosentti pudonnut oli pudonnut vaikka itse paino oli miltei sama... no on minullakin tässä tavoitetta paljon jäljellä ja läskiä löytyy enempi kuin sitä lihasta... mutta rinnalla kuljetaan samoin taisteluin.. 😄 
22 loka 20 jäseneltä: jascuel
Miten menee?  
11 maalis 21 jäseneltä: kirsti.sinikka

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Suvi_nen


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.