Päiväkirja - bumperbutt, 05 tammi 21

Tämän päivän syömisiä on taas jostain syystä kirjautunut eiliselle... enpä tiedä jaksanko yrittää siirrellä niitä.

Tämän päivän "päätreeni" olikin eteisen siivous, joka sisälsi 7-henkisen perheen jättiläismäisen vaate- ja kenkämäärän raivausta, raakausta, uudelleenjärjestelyä remonttitöineen, kierrätykseen lajitteluineen ja varastoonviemisineen. PUUUUUUH, mikä urakka!

Ja ei, meidän eteinen ei ole mitenkään erityisen iso, eikä varsinkaan tämänkokoiselle perheelle riittävä.

Lopputuloksena operaatiosta tuli 1 jätesäkillinen kesäkampetta varastoon, 1 jätesäkillinen hyväntekeväisyyteen puolison kotimaahan lähetettäväksi, 1 jätesäkillinen talvivaatteita UFFille vietäväksi, 1 jätesäkillinen käyttökelpoista talvivaatetta, jota saatetaan käyttää jonain muuna vuonna mutta ei tänä vuonna ja lisäksi 1 jätesäkillinen roskaa. Ihan tolkuton määrä tavaraa lähti eteisestä ja ONNEKSI NIIN!

Nyt mahtuu ovesta sisään ilman puskutraktoria. Kengät on nätisti ja helposti löydettävissä, luistimille on oma paikkansa ja takit ja haalarit ei enää makaa lattialla kaiken muun ryönän seassa.

Tämän päälle teen lyhyen, 10min, venyttelyn niskahartiaseudulle ja noin 20min ohjatun meditaation siihen päälle, nukahdan mukavasti.

Hyvää yötä kaikille <3

Näytä dieettikalenteri, 05 tammikuuta 2021:
2543 kcal Rasva: 92,61g | Prot: 139,91g | Hh: 212,77g.   Aamiainen: Puhdistamo Raakakaakaonibsit, Kanansiipi, Jouluaitta Luumumarmeladi, Lindahls Turkkilainen Jogurtti 10%, Banaanit, Rainbow Hedelmämysli. Lounas: Pirkka Thai Sweet Chili Sauce, Auringonkukansiemenet (ilman Kuoria), Foodin Chia-Siemen, Lindahls Turkkilainen Jogurtti 10%, Kanafilee, Tomaatit, Santa Maria Original Soft Tortilla. Välipalat/Muut: Soignon Vuohenjuusto, Lidl Kermajuusto, Appelsiinit, Porkkanat, Altia Blossa Glögi, Popcorn, Pirkka Proteiinipatukka Pähkinä. lisää...
3376 kcal Harjoitus: Siivous - 2 tuntia ja 30 minuuttia, Lepo - 13 tuntia ja 30 minuuttia, Nukkuminen - 8 tuntia. lisää...

2 Kannattajaa    Kannatus   


     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - bumperbutt


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.