Päiväkirja - Jippo4, 07 huhti 21

Hei!

Olen monta kertaa aiemmin elämässäni tiputtanut painoa parikymmentä kiloa. Nyt on meneillään peräti neljäs kerta mitä olen tätä tekemässä ja olen onnistunut hyvin. Nyt olenkin ensimmäistä kertaa tilanteessa, missä paino alkaakin olemaan sivuseikka ja nyt tavoitteena olisi päästä viimeisimmistäkin rasvoista eroon, ei nyt kuitenkaan mikään alle kympin rasva% tavoitteena. Rasvaa on oikeastaan enään vain alavatsassa, jenkkakahvoissa ja alaselässä, eli juuri näissä hankalissa kohtaa.

Vinkkejä yms on YouTube yms. pullolaan, ja aikeissani on lisätä tuolle alueelle treeniä, tehdä hieman enemmän cardiota ja jatkaa terveellistä dieettiruokavaliotani. Uskoisin että pitää vaan jatkaa samaan malliin, matkaa on vielä vähän kuitenkin.

Haluaisin kuulla teiltä muilta, että onko teillä kokemusta tästä ja mikä on toiminut juuri teille? Paljon mukavampaa lukea käytännön esimerkkejä kuin pelkästään katsella videoita yms. :) Kiitos ja mukavaa päivänjatkoa kaikille!

5 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Rasva lähtee mistä haluaa lähteä ja sitä ei voi kohdentaa valitettavasti mitenkään. Kuitenkin saamalla lisää lihasta esim rintaan/selkään näyttää myös vyörätö kapeammalta, joten tätä kautta harjoittelulla on vaikutusta. Ja myös jos kohdennettavalla alueella ei juuri lihasta ole, voi treeni sinne alueelle vähän kiristää aluetta, mutta ei sulattaa rasvaa. Cardio tietty auttaa kuluttumaan lisää kaloreita ja sydämen terveydelle äärimmäisen tärkeää joten kannatan vahvasti sitä 👍🏻 mutta kuten jo itsekin sanoit, jatkamalla samaan malliin pääset tavoitteisiisi. Tsemppiä jatkoon! 👍🏻💪🏼 
07 huhti 21 jäseneltä: Santtu21
Kiitos paljon! Olin kanssa tuota mieltä jo, pakko jatkaa vaan. Vähän höllään tässä kohtaa ruokavaliota, mutta kuitenkin miinuskaloreilla menen.  
07 huhti 21 jäseneltä: Jippo4

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Jippo4


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.