Päiväkirja - sksaa, 08 touko 21

Tänään on lapsettomien lauantai, eli päivä jolloin muistetaan tahattomasti lapsettomia. Tahaton lapsettomuus on ollu mun kantava motivaattori elämäntapamuutoksessa. Mulla on hormonaalinen vaiva joka ei varsinaisesti poistu laihduttamalla, mutta toivotun raskauden riskit pienenee huomattavasti painonpudotuksen myötä. Lisäksi lapsettomuushoitoihin pääsyn kriteerinä julkisessa terveydenhuollossa on BMI35> sekä hoitojen vaikuttavuuden, rarkauskomplikaatioiden vähenemisen, että mahdollisen pelkän lihavuuden aiheuttaman hedelmättömyyden korjautumisen vuoksi. Mulle ei pelkkä laihduttaminen ole auttanut, mutta onneksi on moderni lääketiede. Viimeiset kolmisen viikkoa olen ollut täällä suht hiljaa, sillä olen pistänyt itseni kipeäksi hormoneita, kasvattanut julmetun kasan munasoluja punkteerattavaksi petrimaljalle ja odotan nyt aikaa alkion siirtoon. Eläköön tiede, ja toivottavasti eläköön mun 23 pakastettua alkiota! Ehkä niistä joku vielä kasvais ihan ihmiseksi asti.

64 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Onnea matkaan! ♥️ Saman käynyt itsekin läpi 🔥 
08 touko 21 jäseneltä: * Kat *
Hurjasti voimia ja toivoa sinne. Mä olen miettinyt munasolujen luovutusta, koska itsellä on käynyt tuuri että olen saanut useita lapsia ja nyt lapsiluku täynnä. Olisi uskomaton tunne jos voisi auttaa jotakuta asian kanssa kamppailevaa. Varmasti järkyttävän rankkoja nuo hoidot. Toivon niin että pääset odottamaan ja pian 🧡 
08 touko 21 jäseneltä: pasanenjenny
Toivottavasti saat ensi vuonna juhlia sunnuntaina ♥️ 
09 touko 21 jäseneltä: S.Salli
tsemppiä ja voimia! 
09 touko 21 jäseneltä: leave me alone omg
Ensimmäinen lapsi sai alkunsa Petri maljasta, kaksi muuta perinteisin menoin. 
09 touko 21 jäseneltä: Kyykky-Pasanen
Hurjan paljon tsemppiä ja voimia sinne❤️. Oma "koeputkimuksu" täyttää nyt 16v.  
11 touko 21 jäseneltä: mrh27
Upeaa, että tärppäsi. Mun tytär oli myös lapsettomuushoidoissa ja kesäkuussa tärppäsi. Nyt näyttää ruokailu odottavilla äideillä olevan niin tarkkaa eli mitä saa syödä mitä ei. Tsemppiä sulle!  
15 elo 21 jäseneltä: kirsti.sinikka

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - sksaa


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.