Päiväkirja - teemurrr, 11 heinä 21

Välitankkaus eväät pyörälenkillä.

33 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Mulla yleensä omena ja väipalapatukka satasen lenkillä mukana, usein riittää pelkkä omena. Kun ajaa tosissaan niin ei ehdi tulemaan nälkä ja juoda voi satulassakin :) Lenkin jälkeen sitten jotain palauttavaa hiilaripitoista ja kunnon ruokaa. 
11 heinä 21 jäseneltä: pekkis61
Kiitos kommentista! Mielenkiintoista aina kuulla miten muut tekee pitemmällä lenkillä nesteytystä ja tankkausta. Minä olen vasta parin kesän aikana tehnyt muutamia maksimissa 70-80 lenkkejä ja tänä kesänä tuli ensimmäinen 100km lenkki. Alle 2 tunnin lenkit menis varmasti kyllä hyvin ilman välitankkauksia. Vettä jossa ripaus merisuolaa koitan muistaa vähintään vartin välein juoda ja olen pyrkinyt muutaman minuutin taukoja pitämään noin tunnin välein. Kokeilen vielä vähän erilaisia taktiikoita miten tuo homma pysyisi mukavana ja mieli virkeänä. Polarin Grit-X mulla on käytössä ja se kyllä auttaa mua treenin suunnittelussa, palautumisen ja liikunnan suhteen tasapainottamisessa. Miettinyt samalla miten sais aina pitkän lenkin jälkeen palautumisen nopeasti käyntiin ettei tulis turhia välipäiviä kun vaan paikkoja väsyttää ja veetuttaa koko liikunta 😂 
11 heinä 21 jäseneltä: teemurrr
Itse juoksen ja energiageelit tai malto on kyllä suositeltavia.  
11 heinä 21 jäseneltä: Jenzu95
Juoksupotkiksillä käytän usein ihan vaan karkkeja. Satunnaisesti geelejä mutta tulin siihen tulokseen jopa maratonkisassa että karkit on mukavampia. Kun on tälläinen yli 4h maratoonari niin matkalla ehtii hyvin nauttia karkkejakin ällön geelin sijaan. Pidemmät pyöräilylenkit hoidan niin että pysähdyn ihan reilusti kahville/ostamaan jätskin kaupasta mutta pyöräily onkin mulle enemmän sellaista hyvän mielen liikuntaa kun taas juoksussa seurailen enemmän aikoja. 
12 heinä 21 jäseneltä: Johpp
Muuten, nuo geelit ja urheilujuomat ovat usein hampaita syövyttäviä, ja jos niitä käyttää pitäisi ottaa ksylitolipurkka tai pastilli niiden perään. Pitkillä pyörälenkeillä kannattaa pitää mielessä ohje "juo ennen kuin tulee jano, syö ennen kuin tulee nälkä". 
18 heinä 21 jäseneltä: pekkis61

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - teemurrr


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.