Päiväkirja - tepe_00, 14 heinä 21

Huomaa että kaupassa ei kannata käydä kun tunteet on pinnassa. Mutta ei auta kun stressi ja alakulo läsnä lähes 24/7 ja joskus sitä on ruokaakin ostettava.

Kuukauden päästä paluu opintojen pariin. Tällä hetkellä ristiriitaisin tuntein odotan taas opiskelijalounaita. Toisaalta suht terveellinen ateria ja pienempi riski hommata ylimääräistä syötävää tuo helpotusta, mutta sitten se etten tule tarkkaan tietämään aterioiden sisältämiä kaloreita stressaa senkin edestä.

Näytä dieettikalenteri, 14 heinäkuuta 2021:
1620 kcal Rasva: 61,63g | Prot: 90,57g | Hh: 173,08g.   Aamiainen: Valio Profeel Proteiinirahka Puolukka-Vanilja, Kotimaista Rasvaton Maito, Paulig Kahvi. Lounas: Lounashetki Kana-Taco Salaatti, Arla Kevyt Maito, Banaanit, Kahvi. Päivällinen: Grandiosa Hawaii. Välipalat/Muut: Flora Normaalisuolainen, Cucumber, Saarioinen Kultakalkkuna, Vaasan Ruispalat. lisää...
180 kcal Harjoitus: Samsung Health - 24 tuntia. lisää...

   Kannatus   

Kommentit 
ravintosisällöt on oltava saatavilla 👆  
14 heinä 21 jäseneltä: lakkanen
Tunnistan tuon, kun kaupasta tulee ostettua tunteisiin.. Olen nykyään yrittänyt välttää kauppaan menemistä suoraa töistä, koska hermot kireällä tulee takuulla ostettua jotain runsaskalorista tai "tyhjiä" kaloreita. Mulla auttaa yleensä kauppalistan kanssa ruokahankintojen tekeminen. Saan ostaa vain listalta, tai enintään yhden extran, kohtuuannoksen. Kaupassa on vielä itsehillintää, mutta ei välttämättä enää lähempänä nukkumisaikaa, varsinkaan huonompana päivänä. 
14 heinä 21 jäseneltä: magiste

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - tepe_00


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.