Päiväkirja - laurazki, 14 loka 21


Näytä dieettikalenteri, 14 lokakuuta 2021:
1308 kcal Rasva: 41,35g | Prot: 59,37g | Hh: 174,35g.   Aamiainen: Valio Hyvä Suomalainen Arki Rae , Sokeri, Myllyn Paras Ruispuuro, Maitokahvi. Lounas: Kylmänen Food Savuporopasta, Felix Tomaatti-Chili Salaattikastike, Lehtisalaatti Valikoiduilla Kasviksilla (myös Tomaatit ja/tai Porkkanat). Päivällinen: Rainbow Yrtti Salaattijuustokuutiot Öljyssä, Lehtisalaatti Valikoiduilla Kasviksilla (myös Tomaatit ja/tai Porkkanat), Feelia Kasvislasagnette. Välipalat/Muut: Maitokahvi, Banaanit. lisää...

22 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Kertokaa mitä teen väärin? Syön 1800-2000 kaloria ja tässä muut jutut. Stressiä on kovasti, mutta muuten en ymmärrä miksi paino mieluummin nousee kuin laskee. 😔 
14 loka 21 jäseneltä: laurazki
CiCo, syöt yhtä paljon tai enemmän kuin kulutat. Kattelin sun tota dieettiä ja pari kohtaa iski silmään. Punnitsetko syömäsi ruuat? Tuo maitokahvi esimerkiksi, 50g rasvatonta on jo 18kcal, jos käytät jotain muuta, esim kevytmaito on 23. Toinen mistä aina jaksan mainita on tuo hiilari määrä. Kun hiilareita saa ravinnossa paljon, on rasvanpoltto poissa pelistä koska elimistö ensisijaisesti käyttää niitä hiilareita. Ja lopuksi tosiaan, itse kokeilisin tiputtaa sen syönnin 1500-1800kcal haarukkaan, jos nyt ei tipu paino. Olet jo sen verran pieni, että jopa kellosi sanoo liikunnallisena päivänä kulutuksen olevan vain 2300kcal. Siitä, kun poistaa kellon virhemarginaalia, luultavasti syöt tällä hetkellä ylläpito kalorit.  
14 loka 21 jäseneltä: yohoyoh
voisko kulutusarvio olla yläkanttiin? tai vaihtoehtoisesti syöt enemmän kaloreita kuin luulet 
14 loka 21 jäseneltä: lakkanen
Nämä arviot on väärässä. Tarkista syödyt kalorit uudestaan. Koita pysyä viikon siinä 1800 ja seuraa aamupainoa 
14 loka 21 jäseneltä: ronnqvist91
Kiitos kommenteista. Olen koittanut päästä hiilarikammosta ja nostaa hiilaritasoa. 🙈 Hilaan sitten varmaan niitä taas alas. Liikunnallisen päivän kaloriarvio kellon mukaan on 2600-3200, mutta keskiarvo on tosiaan tuo 2300. Jos en liiku niin kello antaa 2000 kaloria kulutukseksi. 1500 kaloria on kyllä tosi vähän. En tiedä miten suunnittelisin päivän, että kalorit riittää. Täytyy miettiä, mistä supistais omaan elämään sopivalla tavalla.  
14 loka 21 jäseneltä: laurazki
Ja mitä tulee maitokahviin niin huomasin sen valmiina täällä ja olen sen metkkailut, mutta täytyy palata maidon merkkaamiseen erikseen.  
14 loka 21 jäseneltä: laurazki
2000kcal tekemättä hirveesti mitään on aika paljon, mulla pyörii 1400-1600kcal tienoilla tekemättömänä päivänä 😅 
14 loka 21 jäseneltä: lakkanen
Mullakin 1600 paikkeilla mitään tekemättä  
14 loka 21 jäseneltä: LadyLazarus82
Mun tekemättä hirveesti mitään päivä on n. 5000 askelta. Mutta ei siinä auta pienennettävä vaan ruoka määrää 😔 
14 loka 21 jäseneltä: laurazki
Kasviksia kasviksia 🤗 mä syön sen 1500-1600 kcal ja olen sua huomattavasti isompi. Proteiinia riittävästi ja hiilarit tarkasti.  
14 loka 21 jäseneltä: oolooo
Keitot on hyviä jos haluaa syödä määrällisesti enemmän mutta kaloreita vähemmän. Oon itse pohtinut paljon sitä, onko mulle tärkeämpää että paino putoaa selkeästi ja nopeammin eli isompi kalorivaje vai hitaammin ja sitten samalla voin kaloreiden puitteissa paremmin työstää omaa suhdetta ruokaan. Paino kuitenkin ajan myötä putoaa, vaikka kalorivajetta olisi vain 100 kcal päivässä. Tää homma vaatii kuitenkin pitkällä aikavälillä toimiakseen sen, että uudet tavat sopii omaan arkeen ja pää pysyy mukana ja kunnossa. Itse oon kantapään kautta oppinut, että painonpudotus ja kova stressi ei ole hyvä yhdistelmä ainakaan jos jatkuu kovin pitkään, muuten jossain kohtaa joko pää tai kroppa tai molemmat sanoo itsensä irti. Paras tulos tulee kun kokeilemalla löytää itselle ja omaan arkeen sopivan määrän kaloreita, liikuntaa ja lepoa. Ja pidemmällä aikavälillä (vähintään viikko mielestäni) vaaka kertoo onko kalorivajetta vai ei. 
15 loka 21 jäseneltä: sauurus
Kokeilisin syödä sen 1800kcal, teoriassa näillä tiedoilla voisi kuvitella painon putoavan  
15 loka 21 jäseneltä: lakkanen

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - laurazki


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.