Päiväkirja - nenaterese, 05 marras 21

Naiset! Olen tosi kiinnostunut hormoneista ja kuukautiskierron vaikutus treenaamiseen ja ruokahaluun/nälkään. Onko joku teistä huomannut ero eri vaiheissa kuukautiskierokksessa ja oletteko huomanneet ero kun olette pudottanut painoa?🤗

Näytä dieettikalenteri, 05 marraskuuta 2021:
2023 kcal Rasva: 44,59g | Prot: 158,81g | Hh: 232,66g.   Aamiainen: Valio Sokeriton Mustikkakeitto, Rainbow Rasvaton Raejuusto 0,2%, Kotimaista Laktoositon Kevytmaitojuoma, Myllyn Paras Kaurahiutale. Lounas: KÖTT lasagne (utan ost), X-Tra Broccoli Mix. Päivällinen: Valio Aamupala 5%, Becel Original, Vaasan Koulunäkki Klassikko, Milbona Kevyt Maitojuoma Laktoositon, Rainbow Rasvaton Raejuusto 0,2%, Valio Sokeroimaton Mansikka Keitto, Kotimaista Kaurahiutale. Välipalat/Muut: Becel Original, Vaasan Iso Moniviljapaahto, Chokladboll, Lösgodis, Skyr Mansikka-Banaani, Nestlé Cheerios Kaura, Arla Rasvaton Jogurtti Vadelma-Vanilja, Valio Aamupala 5%, Vaasan Iso Moniviljapaahto, Becel Original, HK Ohuen Ohut Ultrakevyt Meetvursti 9% (2,5g), Valio Aamupala 5%, Skyr Mansikka-Banaani, Vaasan Kuntonäkki. lisää...
1665 kcal Harjoitus: Google Fit - 24 tuntia. lisää...

10 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Eroa ei vielä ole tiedossa, mutta pari pv ennen alkua ja aikana vatsa on kuin potkupallo ja 1-3 kg ylimääräistä painoa. Toivon kyllä, että auttais turvotukseen laihdutus. Mutta joo, sen vaan tietää, että turha käydä puntarilla siihen aikaan, ja keskittyä vaan syömisiin ja liikkumiseen.  
05 marras 21 jäseneltä: Laiskkainen
Mulla on selvästi ollut sellainen viikon jumi painossa ennen menkkojen alkua, nyt jo kaks viikko kun kroppa sekasin ja edelleen menkkoja odotellessa. En sinänsä ole turvotuksia huomannut, mutta tosiaan paino junnaa paikallaan. 
05 marras 21 jäseneltä: heepoxx
Semmoisen, että lihaskasvu on hankalampaa "natuna". Kun menkat jäi hormonaalisenehkäsyn johdosta pois nii lihas alkoi tarttumaa ja hemoglobiini on korkealla.  
05 marras 21 jäseneltä: Jenzu95
Mulla ei kuukautiset oo vaikuttanut painoon, eikä muutenkaan ole kipuja tms. joskus huomaa et on tulossa kun tekee hirveästi mieli suklaata 😂 eikä vaikuta treeniin, laihtumisen myötä ei tosin tule kuukautiset kerran kuukaudessa  
05 marras 21 jäseneltä: LadyLazarus82
Täällä kans kunnon turvotus ja pöhötys vuotopäivinä ja mahdollisesti paria päivää ennen jos silloin jo alkaa nuo vihlonnat ja krampit. Menkkojen loputtua kropan keräämät nesteet lähtee liikkeelle ja yleensä heilahtaa paino alaspäin :) laihtumisen myötä menkat on itellä pahentuneet ja muuttuneet vähän kivuliaammiksi ja runsas vuotosemmiksi 
05 marras 21 jäseneltä: Tinka.arr
Minulla on niin että pari pv ennen menkkoja on kovempi nälkä ja tekee mieli just rasvaisempaa ja sokerisempaa ja sitten kun menkat alkaa niin ei tee mieli melkeinpä mitään ruokaa eikä nälkää ole. 
05 marras 21 jäseneltä: persikkapala
Viikko ennen menkkojen alkua tulee semmonen mättöfiilis, että pitää oikeasti taistella tosi kovaa mielitekoja vastaan. Juon sit yleensä aika paljon limpparia, että saisin himot pidettyä kurissa. Sitten päivä ennen ja menkkojen kaks ekaa päivää tuntuu kuin olisi keilapallo kohdussa😩 housutkin puristaa yleensä ja turvotus ruuan jälkeen on kans huomattavampaa. Sit ku on menkkojen kolmas päivä niin ruokahalu katoaa kokonaan ja sit taas seuraavia menkkoja kohden nousee pikkuhiljaa ja sama kierre alkaa alusta. Onneks on pitkä kierto..  
06 marras 21 jäseneltä: tiputin
En muista menkkojen kanssa monia muutoksia mutta sitten makkarin puolella... Ihan yllättynyt kuinka paljon helpompaa siellä asiat on. Ei peljästään se vähempi massa mutta tuntokin on aivan eri (en tiiä oliko ok kommentoida tätä mutta tuli vaan tämä mieleen) että kai se johonkin hormooneihinki vaikuttaa.  
06 marras 21 jäseneltä: tinylizard99
Kiitos vastauksista! Kiva että jaksoitte vastata 🤗 
08 marras 21 jäseneltä: nenaterese
Myöhässä mukaan kommentoimaan 😉 Itse huomaan usein selkeän notkahduksen voimatasoissa juuri ennen ja kuukautisten alkupäivinä. Vaikka olisi syönyt hyvin ja levännyt, kovatehoinen treeni ei vaan lähde. Mitään selitystä en tälle tiedä, käsittääkseni väsymyksen pitäisi olla tyypillisempää kuukautisten jälkeen kun rautatasot on alhaalla. 
14 marras 21 jäseneltä: L33nuliinu

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - nenaterese


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.