Päiväkirja - finfor, 05 helmi 22

Aamupuuron voimin 3,5h lumitöitä. Noin tunnin jälkeen huomasi, että siiryttiin rasvanpolttoon. Nyt saa ja pitää tankata. Uunijuurekset ja lihapullat.

Näytä dieettikalenteri, 05 helmikuuta 2022:
2290 kcal Rasva: 86,22g | Prot: 136,77g | Hh: 231,09g.   Aamiainen: Fazer Sadonkorjuupuuro, Pakkasmarja 100% Kotimainen Mustikka, Valio Karviais-Boysenmarja Keitto, Kotimaista Laktoositon Maitojuoma, Maitokahvi. Lounas: Risetti Kuoreton Kurpitsansiemen, Valio Hyvä Suomalainen Arki Rae , Kokkikartano Täyteläinen Kasvissosekeitto. Päivällinen: Avokado, Valio Hyvä Suomalainen Arki Rae , Lihapyörykät (Naudanliha), Uunijuurekset. Välipalat/Muut: Kotimaista Saunapalvi, Oivariini Oivariini, Fazer Puikula Pehmeämpi 100 Ruis, O'boy Kaakaojuomajauhe, Pirkka Laktoositon Rasvaton Maitojuoma, Pirkka Juokseva Hunaja, Ehrmann Rasvaton Maitorahka, Kotimaista Hedelmämysli. lisää...
3756 kcal Harjoitus: Lapioi Lunta - 3 tuntia, Lepo - 14 tuntia, Nukkuminen - 7 tuntia. lisää...

40 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
tämä olisi mielenkiintoista tietää miten tämän huomasit ? olisi erittäin kätevä taito 
05 helmi 22 jäseneltä: ronnqvist91
Lähdet 4h pyörä- tai juoksulenkille vain vettä mukanasi, niin aika hyvin sen huomaa, kun loppuu vääntö jaloista. Siinä vaiheessa kun hiilareista muodostunut glukoosi on käytetty, ainakin minulla tulee selkeä notkahdus suorituskykyyn. Käyttäähän solut toki rasvaa aikaisemminkin, mutta aina ne ottavat energian mistä helpoimmin saavat eli glukoosista. 
06 helmi 22 jäseneltä: finfor
Viittaan tähän että huomasit että siirryit rasvanpolttoon, ja että sillon pitää tankata. 😊 Mietin vain että mikä sen kertoo? 🤔Tarkoitatko että sillon kuin loppuu vääntö ja suorituskyky laskee niin pidät sen merkkinä että rasvanpoltto alkaa ja saa ja pitää tankata ? 
06 helmi 22 jäseneltä: ronnqvist91
No mikä minä olen tietämään, miten se oikeasti menee, mutta kun aamupuuro on syöty 07.00 ja lumitöitä tein 09.00-12.30, niin varmasti ne hiilarit jossain vaiheessa loppuu. Ja tosiaan kokemusta on pitkiltä lenkeillä vähillä eväillä, että se notkahdus tulee..  
06 helmi 22 jäseneltä: finfor
Joo halusin tulla siihen että kaloreitahan siinä paloi varmasti paljon ja oli sitten rasvaa tai glukoosia nii sillä ei ole merkitystä 😊🙏 kuhan liikkuu nii pysyy kroppa kunnossa ja hyvä on myös suorituksen jälkeen syödä 👍 
06 helmi 22 jäseneltä: ronnqvist91

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - finfor


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.