Päiväkirja - Lumihilkka, 22 tammi 24

Painomerkintä (ei päiväkirjamerkintää) päivämäärälle 22 tammikuuta 2024
81 kg Tähän mennessä pudotettu: 0 kg.    Vielä jäljellä: 21 kg.    Dieetin noudattaminen: Kohtuullisen hyvin.

Näytä dieettikalenteri, 22 tammikuuta 2024:
1364 kcal Rasva: 57,06g | Prot: 28,24g | Hh: 188,34g.   Aamiainen: Pohjolan Meijeri Maustamaton AB-Jugurtti Laktoositon Pohjolan Meijeri, Banaanit, Suodatinkahvi, Arla Laktoositon Kevytkerma 10%. Lounas: Kananmuna, Milbona Luomuvoi, Lidl Focaccia, Greippi (Vaaleanpunainen ja Punainen), Ketsuppi, Eriks Aioli Lime, Herneet, Järvikylä Ruustinnan Salaatti. Välipalat/Muut: Kermakaramelli/Aito Lehmäkaramelli. lisää...
vakaa paino

4 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
vielä en ole aloittanut mitään erityistä dieettiä, mutta sen huomasin, ettei lääkärin ohje ollut minulle sopiva, eli seuraavalla ohjeella kokeilin ja kuukaudessa paino nousi aika paljon, ainakin 5 kg, nousua nosti seuraavatkin kokeilut, eli aloin saada valmisruokia kotiinkuljetuksella ja niillä paino taas nousi nopeaan tahtiin, joten nyt syön itse tehtyä kotiruokaa, mutta suunnittelin pientä 2 viikon dieettiä: Painonvartijoiden pika-dieetti nimeltään, metta en muista mihin laitoin ne ohjeet, ehkä meni liian nopeasti roskiin, eli jäi testaamatta sen vaikutus, pitää nyt sitten miettiä, miten alan tästä eteenpäin syömään, kun on edelleen ylipainoa, tosin ei ihan kovin paljon pidä laskea painoa, kun on jo ikääkin kohta 70v. eikä suositella kovin matalaa paino tämän ikäisille. mutta koska en osaa luonnostaan ruoanlaittoa, joudun etsimää ruokaohjeita netistä.  
26 huhti 24 jäseneltä: Lumihilkka
Mielelläni aloittaisin keto- tai VHH-dieetin, se olisi mielestäni terveellisin tapa laihtua, vaikka kaikki ei sitä kuitenkaan allekirjoita, vaikka aiemmin, kun olin vielä nuori olin jopa Meilahden sairaalassa oppimassa VHH-dieettiä. 
26 huhti 24 jäseneltä: Lumihilkka

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Lumihilkka


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.