Päiväkirja - kipsula, 17 huhti 17

Ihan hirveä päivä tänään! Koko ajan nälkä! Pitäsi opparia tehdä mutta ajatus kulkee kokoajan tyhjään vatsaan. Kävin tutkailemassa Cambridgen sivuja ja löysin ohjeen kuinta tehdään Cambidge pirtelöstä vanukasta. Sitä tässä sitten odotellessa että hyytyy syötäväksi. Tänä aamuna ei paino ollut tippunut lainkaan, joka taitaa olla ihan normaalia, kun paino on muutenkin ihan hurjasti lähtenyt tippumaan. Verenpainetautisena pitää tuota painettakin seurata ja nyt oli arvot kuukausiin todella alhaalla. Lääkäri määräsi pari viikkoa sitten vahvemmat pilleri mutta taitaa olla niin että palaan "miedompiin" jos paineet ovat noinkin alhaalla. Kyllä tämä tästä!

Näytä dieettikalenteri, 17 huhtikuuta 2017:
946 kcal Rasva: 19,89g | Prot: 111,51g | Hh: 120,53g.   Aamiainen: Maitokahvi, Viola Chili, Pirkka Kielileike, Vaasan Minihiilari Kaura. Lounas: Pirkka Thai Sweet Chili Sauce, Lehtisalaatti Valikoiduilla Kasviksilla (myös Tomaatit ja/tai Porkkanat), Rainbow Tonnikala Paloina Vedessä. Päivällinen: Kukkakaali (Tuore, Kypsennetty), Perunat (ilman Suolaa, Keitetty), Rainbow Broilerin Fileepihvi, Parsa. Välipalat/Muut: Cambridge Suklaan Ja Mintun Makuinen Pirtelö, Cambridge Laktoositon Suklaanmakuinen, Maitokahvi. lisää...
2414 kcal Harjoitus: kävely - 1 tunti, Lepo - 16 tuntia, Nukkuminen - 7 tuntia. lisää...

4 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Katoin profiilistas että sulla olis maksimikalorit 1100, mikä kuulostaa hurjan vähäiseltä. Toivottavasti pääset etenemään noita Cambridgen tasoja pian. Syö koko kalorimäärä päivän aikana, äläkä stressaa sitä päivittäispainoa, viikkopunnituksessa se edistys parhaiten näkyy. :D Tsemppiä, ensimmäinen viikko kohta takana! 
18 huhti 17 jäseneltä: leepo
Kiitos komppaamisesta! Näin se vamentaja laski kalorit mun starttiin. Ens viikolla on punnitus valmentajan luona.  
18 huhti 17 jäseneltä: kipsula
Ite ainakin suosin tiukemmilla dieeteillä (joskus tiukoilla cutting-kausilla ollu vaan 1200 tms) runsasvolyymisia ruokia. Eli helkkaristi vaan salaattia, varsiselleriä, kurkkua, tomaattia, omenaa, marjoja jne. Niitä kun popsii aterioilla isompia annoksia nii ei nälkä pääse yllättämään! (tiedä sitten miten istuu cambridgeen?) 
20 huhti 17 jäseneltä: cashew_peanut_
cambridge ruokien (3 pussia päivässä) saan syödä 500 kilokaloria muita ruokia. Tavoitteena saada tämän tsydeemin kautta pois 10 kiloa ja sitten ryhdyn loput pudottamaan tän systeemin avulla. Täällä on ihanat komppaajat ja motivaattorit ihan omasta takaa ❤ 
20 huhti 17 jäseneltä: kipsula
1100 kcal on ihan liian vähän. Lisää energian saantia, niin paino alkaa tippumaan ja ruoka mieliteot pysyy pois. Tsemppiä! ☺ 
20 huhti 17 jäseneltä: Kristiina-
En tunne Cambridge-dieettiä, mutta komppaan näitä, jotka sanovat että kcal ei saa jatkuvasti vetää liian alas , säästöliekille. Kivikaudelta peräisin olevat geenimme huutavat , voi nyt täytyy hiljentää, en saa energiaa. Mikä on tulos , rasvanpoltto hiipuu. Toisaalta, olemme sitten mitä mieltä tahansa dieeteistämme , kuka mihinkin vannoo, yhtä mieltä lienemme proteiineista. Proteiineja pitää saada päivässä MINIMI 1 g / painokiloa kohti. No onko se painokilo tavoitepaino vaiko olemassaoleva, kukin arvio kohdallaan. Mutta minimi pitää olla, muuten menevät lihakset rasvan mukana. Kuka haluaa roikkuvat allit ja pakarat, kun on jo hoikka. En ollenkaan tuijoittaisi päivittäisiä kaloreita, vaan paremminkin sitä mistä ne ottaa. Ne voivat mennä yli tai ali ajoittain Proteiinit voi kasvisyöjä ottaa juustoista ja rahkoista,kananmunasta,härkäpavusta yms.. Lihansyöjän taivas on rajaton. Kun proteiinit vielä tasaat pitkin päivää, esmerkiksi noin 20 g /ateria, sinulla ei ole nälkä koskaan.  
20 huhti 17 jäseneltä: HRai
"Leepo: äläkä stressaa sitä päivittäispainoa," Se on juuri se ,joka meitä jumittaa, jatkuva punnitus. Leepo on tässä täysin oikeassa. Rennosti. 
20 huhti 17 jäseneltä: HRai

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - kipsula


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.