Päiväkirja - Hanna.jii, 09 tammi 18

Mä vien kohta vaakani johonkin huoltoon. En voi uskoa että tää sujuu näin hyvin! 😃

Huomena todennäköisesti nousua luvassa, eilen en saanut flunssassa tiputettua itseeni kuin 1300 kcal ja risat joka on mun kokoiselle ihmiselle todella vähän. Tänään kun vointi on parempi täytyy koittaa ettei jää noin alas. Ei tässä kuitenkaan millään kitukuurilla olla, se kun kostautuu aina korkojen kanssa omalla kohdalla.

Nyt on hyvä ja tukeva aamupala syöty, kahvia ja mansikoita tossa vielä herkuttelen. Sitten otan kissan kainaloon ja vietetään leffa-päivää kunnes puoliso tulee kotiin :).

Ilta meneekin kreikan saaria vertaillessa ja hotellihintoja selvitellen 💙💙
126,6 kg Tähän mennessä pudotettu: 10,1 kg.    Vielä jäljellä: 23,6 kg.    Dieetin noudattaminen: Kohtuullisen hyvin.

Näytä dieettikalenteri, 09 tammikuuta 2018:
1746 kcal Rasva: 56,80g | Prot: 127,10g | Hh: 180,79g.   Aamiainen: Kermavaahto, Mansikat, Kurkku, Pirkka Espanjalainen Kirsikkatomaatti, Dulano Savustettu Kalkkunaleike, Paistettu Kananmuna, Kananmunan Valkuainen. Lounas: Pakkasmarja Mansikka, Fast Sports Nutrition Protein Pancake Mix Banana Toffee, kana-porkkanasose-laatikko. Päivällinen: Alesto Nuts & Berries, Klementiinit, Rainbow Ananaspalat Mehussa, tex-mex salaatti. Välipalat/Muut: Banaanit, Alesto Nuts & Berries, Pakkasmarja Mansikka, Milbona Greek Style Yogurt 2%. lisää...
Painonpudotus 6,3 kg viikossa

20 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
mieli on niin jännä. Jos ei putoa, niin ärsyttää. ja jos putoaa, niin sit ajattelee, että kyllä se kohta nousee :D. Mulla syömisten kanss sama ongelma. eli syön liian vähän, ainakin välillä. jotenkin vaan tuntuu, että kun paino ei juuri tipu, niin täytyis syödä vähemmän, vaikka säästöliekki on turhan tuttua mullekin. Tsemppiii sinne :) 
09 tammi 18 jäseneltä: Hansku_76
Just näin Hansku! Sillon kun paino jumittaa niin sillon meinaa iskee kyllä epäusko ja miettii mitä tekee muka väärin 😁😁 
09 tammi 18 jäseneltä: Hanna.jii

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Hanna.jii


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.