Päiväkirja - VIV3KA, 07 maalis 18

Kolme kuukautta 1600 kcal GDA:lla takana, mutta eilen tuli seinä vastaan kun en kerta kaikkiaan meinannut jaksaa kävellä töistä juna-asemalle. Nostin nyt tavoitteen 1800 kcal per päivä ja harkitsen tässä jos vaikka viikonlopun pitäisin "taukoa" ja söisin kulutuksen verran.

Aloitin dieetin aluksi 1900 kcal / päivä, josta sitten asteittain laskin painon pudotessa tavoitetta aina tuonne 1600 kcal asti. Olen siis 158 cm pitkä nainen, että kyllähän tuolla määrälläkin pitäisi pärjätä, mutta toisaalta teen voimatreeniä 4x viikko, aerobista 2x viikko ja liikun kävellen.

Näytä dieettikalenteri, 07 maaliskuuta 2018:
2020 kcal Rasva: 65,08g | Prot: 156,12g | Hh: 202,16g.   Aamiainen: Pirkka Kaurahiutale, Maitokahvi, K-Menu Rasvaton Raejuusto, Pakkasmarja Mustikka. Lounas: Cashewpähkinät, Linssi-kookoskeitto katkaravuilla. Päivällinen: Lohilo Double Chocolate Protein Ice Cream, Valio Maustamaton Raejuusto, Tulinen kana-kikhernepasta. Välipalat/Muut: Banaanit, Tomaatit, Kotimaista Kermajuusto, Mantelit, Porkkanat, Keitetty Kananmuna, Becel With Walnut Oil, Vaasan Ruispalat, Maitokahvi, Omenat, Star Nutrition Whey-100. lisää...
2358 kcal Harjoitus: Fitbit - 24 tuntia. lisää...

8 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Suunnitelma kuulostaa hyvältä. Treenimääräsi huomioiden 1600kcal on varmastikin liian vähän. 
07 maalis 18 jäseneltä: koskelo
Diettaus ja voimatreenit on vähän huono yhdistelmä. Tai no, kyllä siinäkin on onnistuttu mutta hiuksenhienoa säätämistä se monesti on. Minusta syöt liian vähän tuohon treenimäärään nähden ja ehkä makrojenkin sisältöä voisi tarkentaa treenikohtaisesti. Voimatreeni käyttää kulutukseen enemmän sitä hiilaripuolta joten intensiivisimmissä voimainkoitoksissa panostaisin tuohon. 
07 maalis 18 jäseneltä: japolarhe
Japolarhe: tähän mennessä oon onnistunut säätämisestä omasta mielestäni ihan hyvin 😅 Kaikki vippaskonstit on käytössä (pre-workout ja intrajauheet treenin jälkeisen protskun lisäksi) ja kehonkoostumusmittauksissa kun olen käynyt tän projektin aikana niin lihasmassasta en ole laihtunut ollenkaan. Tulokset salilla ei tosiaan nouse mitään tähtitieteellistä vauhtia, mutta nousujohteista on kuitenkin! Mitä tarkemmin tarkoitit tuolla hiilareihin huomion kiinnittämisellä?  
08 maalis 18 jäseneltä: VIV3KA

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - VIV3KA


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.