Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1339 kJ
16%
320 kcal
Rasvaa
24,00g
34%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
16,000g
80%
Hiilihydraatit
20,00g
8%
Sokereita
10,00g
11%
Proteiinia
5,40g
11%
Suola
0,45g
8%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 12 elo 16 10.34 ap.
16%
GDA:sta*
(320 cal)
16% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (25%)
 
Rasvaa (68%)
 
Proteiinia (7%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
320
Rasva
24g
Hh
20g
Prot
5,4g
Kohteessa 100 g on 320 kaloria
Kalorien jakautuminen: 68% rasva, 25% hh, 7% prot.

Luokkaan Confiserie Firenze ja Leivonnaiset liittyvät:

Porkkanakakku
Soft Waffles
Punssirulla
Vohveli
Spice Cake
Strawberry Cake Roll

Lisää Confiserie Firenze tuotteita:

Chocolate Chip Muffins
Unelmatorttu
Marble Cake
Stracciatella Cake
Vohvelitötterö
  Näytä kaikki tuotemerkin Confiserie Firenze tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Leivonnaiset:

Hedelmäviineri
Juustoviineri
Viineri
Kaneliviineri
  Näytä lisää kohteen Leivonnaiset ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

McDonald's Suklaa Macaron
McDonald's Kanelipulla
Espresso House Choco Caramel Cheesecake
Eridanous Pastry Swirls
Espresso House Choco Four Muffinssi
Espresso House Gluteeniton Porkkanakakku


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.