Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Fazer

Skolekridt

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1565 kJ
19%
374 kcal
Rasvaa
0,50g
1%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,500g
3%
Hiilihydraatit
88,00g
34%
Sokereita
70,00g
78%
Proteiinia
2,50g
5%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 22 maalis 24 03.04 ap.
19%
GDA:sta*
(374 cal)
19% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (96%)
 
Rasvaa (1%)
 
Proteiinia (3%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
374
Rasva
0,5g
Hh
88g
Prot
2,5g
Kohteessa 100 g on 374 kaloria
Kalorien jakautuminen: 1% rasva, 96% hh, 3% prot.

Luokkaan Fazer ja Karkit liittyvät:

Ässä Mini Hedelmäpastilleja
Remix Duo
Remix Spring
Tutti Frutti Flower Power
Suffeli Tuutti
Salmiakki Original
  Näytä lisää tuotteita: Fazer Karkit

Lisää Fazer tuotteita:

Domino Tuutti
Kismet Piparkakku
Ässämix Mehujäätelö
Fasupala Trio
Omar Kakkunen
  Näytä kaikki tuotemerkin Fazer tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Karkit:

Suklaamakeiset (Makeat)
Maitosuklaa
Karkkirakeet
Kovat Makeiset
  Näytä lisää kohteen Karkit ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Kotipizza Panda Choco & Lakrits
Haribo Lakridsaeg
Parrots Suklaakookos
Walkers Assorted Toffees And Chocolate Eclairs
Polly Milkchoco
Malaco Salmiakkikala


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.