Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1669 kJ
20%
399 kcal
Rasvaa
4,60g
7%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,800g
14%
Hiilihydraatit
88,00g
34%
Sokereita
67,00g
74%
Proteiinia
0,90g
2%
Suola
0,27g
5%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 06 helmi 21 12.46 ip.
20%
GDA:sta*
(399 cal)
20% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (89%)
 
Rasvaa (10%)
 
Proteiinia (1%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
399
Rasva
4,6g
Hh
88g
Prot
0,9g
Kohteessa 100 g on 399 kaloria
Kalorien jakautuminen: 10% rasva, 89% hh, 1% prot.

Luokkaan Fazer ja Karkit liittyvät:

Suffeli Tuutti
Remix Sour
Tutti Frutti Chocolate Eggs
Lumipantteri Hedelmäpastilleja
Pretzel
Remix Salmiakki
  Näytä lisää tuotteita: Fazer Karkit

Lisää Fazer tuotteita:

Minttucrisp
Alku Pehmeä Granolapala Mustikka
Doris Mango
Lontoonrae Suklaalevy
Domino Fun Avec
  Näytä kaikki tuotemerkin Fazer tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Karkit:

Kovat Makeiset
Suklaamakeiset (Makeat)
Karkkirakeet
Maitosuklaa
  Näytä lisää kohteen Karkit ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Walkers Assorted Toffees And Chocolate Eclairs
Marabou Bubbly
Ahlgrens Bilar Fruktkombi
Haribo Stjerne Mix Sour
Haribo Pearl-Eggs
Kotipizza Panda Lakumix


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.