Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
385 kJ
5%
92 kcal
Rasvaa
0,60g
1%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,600g
3%
Hiilihydraatit
21,00g
8%
Sokereita
16,00g
18%
Proteiinia
0,70g
1%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 22 kesä 15 10.25 ap.
5%
GDA:sta*
(92 cal)
5% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (91%)
 
Rasvaa (6%)
 
Proteiinia (3%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
92
Rasva
0,6g
Hh
21g
Prot
0,7g
Kohteessa 100 g on 92 kaloria
Kalorien jakautuminen: 6% rasva, 91% hh, 3% prot.

Luokkaan Herkkumaa ja Hillot liittyvät:

Puolukkahillo
Mustikkasurvos
Omenahillo
Lettuhillo
Appelsiinimarmeladi
Lakkahillo
  Näytä lisää tuotteita: Herkkumaa Hillot

Lisää Herkkumaa tuotteita:

Valkosipulimajoneesi
Kurpitsakuutio
Viipale Punajuuri
Devil's Salsa Medium
Makea Maustekurkku
  Näytä kaikki tuotemerkin Herkkumaa tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Hillot:

Hyytelö (Sokeria Vähennetty)
Hillot ja Marmeladit (Vähäsokeriset)
Marmeladi
Hyytelö (Kaikki Maut)
Hillot
  Näytä lisää kohteen Hillot ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Coop Mansikkahillo
Maribel Blueberry Jam
Coop Squeezy Strawberry Jam
Fazer Pihlaja Marmeladi
Italiamo Crema Al Pistacchio
Sodexo Puolukkasurvos


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.