Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Kantolan

Ballerina Kanelipulla

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
2046 kJ
24%
489 kcal
Rasvaa
22,00g
31%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
13,000g
65%
Hiilihydraatit
67,00g
26%
Sokereita
33,00g
37%
Kuitua
2,7g
Proteiinia
5,20g
10%
Suola
0,54g
9%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 27 huhti 21 12.44 ip.
24%
GDA:sta*
(489 cal)
24% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (55%)
 
Rasvaa (41%)
 
Proteiinia (4%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
489
Rasva
22g
Hh
67g
Prot
5,2g
Kohteessa 100 g on 489 kaloria
Kalorien jakautuminen: 41% rasva, 55% hh, 4% prot.

Luokkaan Kantolan ja Keksit liittyvät:

Valitut Artesaani Juusto & Valkosipuli
Möhkis Rockyroad
Möhkis Rockyroad
Kultamuro
Valitut Pikkukeksi Kermaviili & Ruohosipuli
Aatu Aasin Aapiskeksi
  Näytä lisää tuotteita: Kantolan Keksit

Erityyppisiä ruokia luokassa Keksit:

Keksi
Suklaakeksit (Pehmeät)
Kaurakeksit
Sokerikeksit (myös Vanilja)
Keksit (Murotaikina)
Maapähkinävoikeksit
  Näytä lisää kohteen Keksit ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Favorina Biscuits With Apple And Cherry Filling
Elonen Lakuvohveli
Sondey Cookie Galaxy Ufo’s
Karen Volf Citron Bites
Fazer Choco Domino Pätkis
Fazer Fasu Pala Banaanijogurtti


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2023 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.