Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Kartanon

Kasvissosekeitto

Ravintosisältö
Annoskoko
1 annos (300 g)
annosta kohti
% RI*
Energiaa
439 kJ
5%
105 kcal
Rasvaa
4,20g
6%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,400g
12%
Hiilihydraatit
10,80g
4%
Sokereita
7,20g
8%
Kuitua
3,6g
Proteiinia
3,90g
8%
Suola
1,74g
29%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 29 helmi 24 04.42 ap.
5%
GDA:sta*
(105 cal)
5% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (45%)
 
Rasvaa (39%)
 
Proteiinia (16%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
105
Rasva
4,2g
Hh
10,8g
Prot
3,9g
Kohteessa 1 annos (300 g) on 105 kaloria
Kalorien jakautuminen: 39% rasva, 45% hh, 16% prot.

Luokkaan Kartanon ja Keitot liittyvät:

Kylmäsavukirjolohikeitto
Pinaattikeitto

Lisää Kartanon tuotteita:

Lihaperunasoselaatikko
Veriohukainen
Kanakorma
Lihapullat ja Muusi
Lasagnette
  Näytä kaikki tuotemerkin Kartanon tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Keitot:

Kana-Nuudelikeitto
Tomaattikeitto
Misokeitto
Vihanneskeitto (Purkki, Kondensoitu)
Kanakeitto
  Näytä lisää kohteen Keitot ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Via Jauheliha-Pepperonikeitto
Saarioinen Kesäkurpitsa-Juureskeitto
Heinz Cream of Mushroom Soup
Coop Tomaatti-Vuohenjuustokeitto
Kotimaista Saariston Kuhakeitto
Kartanon Pinaattikeitto


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.