Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1410 kJ
17%
337 kcal
Rasvaa
26,00g
37%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
18,000g
90%
Hiilihydraatit
21,00g
8%
Sokereita
6,30g
7%
Kuitua
1,3g
Proteiinia
4,70g
9%
Suola
126,00g
2100%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 27 loka 19 01.36 ip.
17%
GDA:sta*
(337 cal)
17% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (25%)
 
Rasvaa (69%)
 
Proteiinia (6%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
337
Rasva
26g
Hh
21g
Prot
4,7g
Kohteessa 100 g on 337 kaloria
Kalorien jakautuminen: 69% rasva, 25% hh, 6% prot.

Luokkaan Knorr ja Mausteet liittyvät:

Kasvisliemi
Aromat Maustesuola
Fond Du Chef Fish
Zero Salt Kasvisliemikuutio
Kalaliemikuutio
Fond Du Chef Vegetable
  Näytä lisää tuotteita: Knorr Mausteet

Lisää Knorr tuotteita:

Pinaattipasta
Pasta Snack Pot Tomato & Meatballs
Lasagnette Kastikeainekset
Sieniliemi
Tomato Penne
  Näytä kaikki tuotemerkin Knorr tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Mausteet:

Curryjauhe
Mustapippuri
Chilijauhe
Suola
Valkosipulijauhe
  Näytä lisää kohteen Mausteet ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

K-Menu Jauhelihamauste
Reformi Luomu Yrttiliemikuutio
Meira Herkku Dippi American
Pirkka Nduja
Poppamies Hot Sauce Classic
Santa Maria Sweet Mango & Chili


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.