Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Kuljanka

Goulash Hungarian Style Soup

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
238 kJ
3%
57 kcal
Rasvaa
2,10g
3%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,600g
3%
Hiilihydraatit
6,60g
3%
Sokereita
2,10g
2%
Proteiinia
2,60g
5%
Suola
0,95g
16%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 08 huhti 24 02.54 ap.
3%
GDA:sta*
(57 cal)
3% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (47%)
 
Rasvaa (34%)
 
Proteiinia (19%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
57
Rasva
2,1g
Hh
6,6g
Prot
2,6g
Kohteessa 100 g on 57 kaloria
Kalorien jakautuminen: 34% rasva, 47% hh, 19% prot.

Luokkaan Kuljanka ja Keitot liittyvät:

Sausage Soup
Borscht Vegetable Stew

Lisää Kuljanka tuotteita:

Smoked Sausage with Pepper
Ice Cream Vanilla Flavour
Wareniki
Dumplings with Quark Filling
Mini Cabanossi Cheese Smoked
  Näytä kaikki tuotemerkin Kuljanka tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Keitot:

Kana-Nuudelikeitto
Kanakeitto
Tomaattikeitto
Misokeitto
Vihanneskeitto (Purkki, Kondensoitu)
  Näytä lisää kohteen Keitot ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Kartanon Pinaattikeitto
Juvenes Hernekeitto
Heinz Potato & Leek Soup
Saarioinen Kesäkurpitsa-Juureskeitto
Atria Pekoni-Kanafileekeitto
Kartanon Kylmäsavukirjolohikeitto


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.