Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1640 kJ
20%
392 kcal
Rasvaa
7,00g
10%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,900g
15%
Hiilihydraatit
68,00g
26%
Sokereita
11,00g
12%
Kuitua
3,6g
Proteiinia
11,00g
22%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 30 tammi 21 06.08 ap.
20%
GDA:sta*
(392 cal)
20% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (71%)
 
Rasvaa (17%)
 
Proteiinia (12%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
392
Rasva
7g
Hh
68g
Prot
11g
Kohteessa 100 g on 392 kaloria
Kalorien jakautuminen: 17% rasva, 72% hh, 12% prot.

Luokkaan Leivon ja Keksit liittyvät:

Torpparinleipä
Brunssi Paahdetut Kaurapalat
Suklaamuro
Kauralastu
Murokranssi
Herrasväenleipä Vadelma
  Näytä lisää tuotteita: Leivon Keksit

Lisää Leivon tuotteita:

Sokerikorppu
  Näytä kaikki tuotemerkin Leivon tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Keksit:

Sokerikeksit (myös Vanilja)
Kaurakeksit
Maapähkinävoikeksit
Keksit (Murotaikina)
Suklaakeksit (Pehmeät)
Keksi
  Näytä lisää kohteen Keksit ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Dumle Corn Cakes
Leipomo Rosten Gluteeniton Täytetty Pikkuleipä Kuningatar
Elonen Lime-Valkosuklaa Vohveli
Hesburger Double Chocolate Cookie
Fazer Domino Fazerina
Fazer Jaffa Cola


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.