Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Leivon

Kauralastu Suklainen

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
2125 kJ
25%
508 kcal
Rasvaa
28,00g
40%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
18,000g
90%
Hiilihydraatit
57,00g
22%
Sokereita
42,00g
47%
Kuitua
4,3g
Proteiinia
4,90g
10%
Suola
0,48g
8%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 12 elo 23 05.54 ap.
25%
GDA:sta*
(508 cal)
25% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (46%)
 
Rasvaa (50%)
 
Proteiinia (4%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
508
Rasva
28g
Hh
57g
Prot
4,9g
Kohteessa 100 g on 508 kaloria
Kalorien jakautuminen: 50% rasva, 46% hh, 4% prot.

Luokkaan Leivon ja Keksit liittyvät:

Herkkukorppu
Hilloleipä
Kanelikorppu
Murokranssi
Herrasväenleipä Vadelma
Herrasväenleipä
  Näytä lisää tuotteita: Leivon Keksit

Lisää Leivon tuotteita:

Sokerikorppu
  Näytä kaikki tuotemerkin Leivon tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Keksit:

Keksit (Murotaikina)
Maapähkinävoikeksit
Sokerikeksit (myös Vanilja)
Keksi
Kaurakeksit
Suklaakeksit (Pehmeät)
  Näytä lisää kohteen Keksit ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Mcvities Digestives Dark Chocolate
Fazer Domino Toffee
Dumle Corn Cakes
Fazer Alku Pehmeä Granolapala Mustikka
Elonen Lime-Valkosuklaa Vohveli
Fazer Doris Mango


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.