Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
929 kJ
11%
222 kcal
Rasvaa
11,00g
16%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,700g
14%
Hiilihydraatit
22,00g
8%
Sokereita
2,30g
3%
Proteiinia
8,00g
16%
Suola
0,97g
16%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 28 tammi 23 04.56 ap.
11%
GDA:sta*
(222 cal)
11% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (40%)
 
Rasvaa (45%)
 
Proteiinia (15%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
222
Rasva
11g
Hh
22g
Prot
8g
Kohteessa 100 g on 222 kaloria
Kalorien jakautuminen: 45% rasva, 40% hh, 15% prot.

Luokkaan Ristorante ja Pizza liittyvät:

Pizza Quattro Stagioni
Pizza Speciale
Pizza Tonno
Pizza Pepperoni Piccolissima
Pizza Diavola
Pizza Mozzarella
  Näytä lisää tuotteita: Ristorante Pizza

Lisää Ristorante tuotteita:

Pizza Quattro Formaggi
  Näytä kaikki tuotemerkin Ristorante tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Pizza:

Juustopizza Kasviksilla
Pizza Liha- ja Kasvistäytteellä
Pizza Lihatäytteellä
Juustopizza
Pizza Frutti di Mare
  Näytä lisää kohteen Pizza ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Kotipizza Pepperoni-Ananas - Large
Kotipizza Perfetta - Large
Kotipizza Keto Tonnikala-Katkarapu
Kotipizza Pepperoni-Ananas - Medium
Kotipizza Perfetta - Medium
Kotipizza Vege Ylämummo - Medium


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.