Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1548 kJ
19%
370 kcal
Rasvaa
7,30g
10%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
5,000g
25%
Hiilihydraatit
6,00g
2%
Sokereita
4,70g
5%
Kuitua
0,0g
Proteiinia
70,00g
140%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 23 tammi 20 01.29 ip.
18%
GDA:sta*
(370 cal)
18% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (6%)
 
Rasvaa (18%)
 
Proteiinia (76%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
370
Rasva
7,3g
Hh
6g
Prot
70g
Kohteessa 100 g on 370 kaloria
Kalorien jakautuminen: 18% rasva, 6% hh, 76% prot.

Luokkaan Scitec Nutrition ja Proteiinijauhe liittyvät:

Protein Pancake
Protein Coffee
Proteiini Jauhe
Protein Pudding
Jumbo
Volumass 35
  Näytä lisää tuotteita: Scitec Nutrition Proteiinijauhe

Erityyppisiä ruokia luokassa Proteiinijauhe:

Proteiini-Lisäravinne
Proteiini-Ateriankorvikejauhe
Soijaproteiini (Eristetty)
Proteiinijauhe
  Näytä lisää kohteen Proteiinijauhe ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Bodylab Protein Ice Coffee Vanilla
Lohilo Protein Powder White Chocolate Raspberry
BODY SCIENCE Whey 100% Double Rich Chocolate
Star Nutrition Whey-80 Chocolate Hazelnut
Lohilo Protein Powder Dämn Good
BODY SCIENCE Protein Delight Vanilla Milkshake


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.