Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Sosekeitto

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
356 kJ
4%
85 kcal
Rasvaa
3,95g
6%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,64g
8%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
1,432g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,648g
Hiilihydraatit
8,89g
3%
Sokereita
6,25g
7%
Kuitua
0,3g
Proteiinia
3,71g
7%
Suola
1,19g
20%
Kolesterolia
7mg
Kalium
171mg
9%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Viimeksi päivitetty: 21 elo 07 07.33 ap.
4%
GDA:sta*
(85 cal)
4% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (42%)
 
Rasvaa (41%)
 
Proteiinia (17%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
85
Rasva
3,95g
Hh
8,89g
Prot
3,71g
Kohteessa Sosekeitto (100 g) on 85 kaloria
Kalorien jakautuminen: 41% rasva, 41% hh, 17% prot.

Yleiset annoskoot:

Annoskoko Kaloria
100 g 85
1 annos (248 g) 211
1 kuppi 211

Samankaltaiset kohteet luokasta Keitot:

Kana-Nuudelikeitto
Kanakeitto
Tomaattikeitto
Misokeitto
Vihanneskeitto (Purkki, Kondensoitu)
  Näytä lisää kohteen Keitot ravintotietoja

Katso myös:

Saarioinen Bataatti Sosekeitto
Kruunu Herkku Porkkana-Kurpitsa Sosekeitto
Valio Sosekeitto
Saarioinen Porkkana-Kurpitsa-Sosekeitto
Saarioinen Bataatti Sosekeitto
  Näytä lisää
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

K-Ruoka Kaalikeitto
Atria Pekoni-Kanafileekeitto
Vitasia Tom Kha Soup
Kokkikartano Jauhelihakeitto
Saarioinen Kesäkurpitsa-Juureskeitto
Kotimaista Saariston Kuhakeitto


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.