Päiväkirja - ccooll, 03 kesä 18

Heippa kilometrikisaan osallistuneet! Miltä on pyöräilyt toukokuussa tuntunut? Millaisia lenkkejä olet tehnyt vai kuljetko välimatkoja? Onko kisa tsempannut liikkumaan? Itsellä ainakin motivaatio kisan ansiosta aivan huikea! Vaikka vähän väsyttäisi, ajatus kokonaiskilometrejen noususta tsemppaa lähtemään liikkeelle. 😊 Toki jos joltain on mennyt ohi tämä, niin ilmoittautua voi missä vaiheessa tahansa, kisa on käynnissä 22.9 asti. 😊 Eiköhän meidän tiimiin vielä mahdu ja vastaillaan kyllä kysymyksiin.

Näytä dieettikalenteri, 03 kesäkuuta 2018:
341 kcal Rasva: 10,57g | Prot: 18,30g | Hh: 34,18g.   Aamiainen: Alpro Soya Unsweetened, Cocovi Luomu Chian-Siemenet, Hamppufarmi Hamppurouhe, Nalle Kaura & Ruis Puuro, Pakkasmarja 100% Kotimainen Mustikka, Banaanit. lisää...

2 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
mistä kisasta on kyse? Mä oon pyörällyt toukokuussa 1200 km: mun työpaikka osallistuu siihen tänä vuonna ekaa kertaa. Pyöräily rules!!! 
03 kesä 18 jäseneltä: nagikata
Kilometrikisa, siihenkö sun työpaikkakin siis osallistuu? 1200km? No huh, sehän on melkein 40km per päivä!  
03 kesä 18 jäseneltä: ccooll
Täytyy sanoa että mielikuvissa olen pyöräillyt ainakin 100 km mutta jotenkin lenkille lähtö on haasteellista. Täytyis vaan ottaa ja lähteä nauttimaan. Toisaalta ajatus että pyöräilyn pitää olla hikiliikuntaa pitäisi saada ajatuksista pois ja ajatella sitä leppoisana päivä ajeluna.  
04 kesä 18 jäseneltä: Suvi-Tuulia
Ja kyllä kisaan pääsee vielä hyvin mukaan ja aikaakin tosiaan on sinne syyskuun puolelle asti.  
04 kesä 18 jäseneltä: Suvi-Tuulia
Pyöräilyhän ei ole edes kauhean kuluttavaa jos puhutaan kaupunki nopeuksista jota siis valtaosa kuntoilijoista ajaa. Siinä vaiheessa kun koivet huutaa hoosiannaa ja hikeä pukkaa joka huokosesta, ollaan jo nopeuksissa jota ei taajama-alueilla pysty kunnolla pitämään turvallisesti. Plussaa näistä lenkeistä on pari tuntisina se että rasva lähtee ainakin käryämään kropasta varsinkin säännöllisesti toistettuna. 
04 kesä 18 jäseneltä: japolarhe
Pyöräilyn kuluttavuus riippuu aika lailla ihmisestä ja olosuhteista. Jos sohvaperuna lähtee polkemaan mummopyörällä mäkisellä hiekkatiellä, puhutaan ihan eri kulutuksesta kuin jos kyseessä on aktiiviliikkuja, hyvin rullaava maantiepyörä ja tasainen asfaltti. 
04 kesä 18 jäseneltä: kaurapelto
Niinhän se on. Sohvaperunana ennemmin liikkuisi yhdistetyn kävelyn/hölkän/juoksun jonka aktiivisuus on kulutukseltaan eri luokassa kuin pyöräily jos hyötyä tavoittelisi. Ei silti ole syytä jättää ajamatta mikäli se sopii liikunnallisesti paremmin.  
04 kesä 18 jäseneltä: japolarhe
Jaha, en huomannutkaan kysyneen jonkun mielipidettä pyöräilyn kannattavuudesta. Todella inhottavaa, että kun on löytänyt liikunnan ilon, niin toiset tulee sitä negatiivisesti kommentoimaan. 
04 kesä 18 jäseneltä: ccooll
Runsas pyöräily jumitti painoa, mutta kivaa on ollut. Kohtuus kaikessa 😎 
04 kesä 18 jäseneltä: mirja.kalliosaari
Pyöräily on hyvää liikuntaa, ja kaikki liikunta on parempi kuin ei liikuntaa. Mä koin hiukan negatiivisena tuon ettei pyöräily kuluta, ja siksi kommentoinkin siihen. Veikkaan että täällä moni on lähempänä sohvaperunaa kuin himoliikkujaa, ainakin alkuvaiheessa. Pyöräily on siitä hyvä, että se useimmiten on helppo aloittaa vaikka kunto olisi ihan nolla, ja kunnon kasvaessa vauhti kasvaa ja matkat pitenee kuin itsestään. Lisäksi pyöräily usein korvaa autoilua/bussimatkustusta, ja solahtaa siksi helposti osaksi arkea. Toisin kuin lenkkeily, lenkille kun pitää erikseen lähteä. Mä kyllä sinänsä liputan molempien puolesta, mutta mikä sopii kenellekin, sehän on jokaisen oma valinta. ☺ 
04 kesä 18 jäseneltä: kaurapelto
Lisäksi, kun suurella osalla ny sattuneesta syystä on tota ylipainoa niin pyöräily on huomattavasti vähemmän rasittavampaa kuin lenkkeily.  
04 kesä 18 jäseneltä: lakkanen
Ei ollut negatiiviseksi tarkoitettu. Totesin lopussa ettei ole syytä olla ajamatta jos se fillarointi sopii. Pyöräilen itsekin työmatkani ja vapaa-aikani kesät talvet. Noin 650km/kk. Lisäksi tytär treenaa kilpapyöräilyä semiaktiivisesti.  
04 kesä 18 jäseneltä: japolarhe
Minusta pyöräily on hyvä liikuntamuoto painonpudottajalle. Säästää niveliä, vähänkin mäkisessä maastossa intervallimaista ja sitä jaksaa tehdä pitkään. Hyötyliikuntana erinomainen vaihtoehto. Ja kyllä minulla ainakin kuluttaakin kivasti. Kävin toissapäivänä pyöräilemässä sykemittarin kanssa ja pääasiassa 130-150 pyöri sykkeet kun asuinalueella, asfalttilla ja hiekkatiellä ajelin, sellaista sopivan reipasta tahtia. 
04 kesä 18 jäseneltä: koskelo
Fillarikausi alkoi toukokuussa. Mitään muutoksia en ole tehnyt ruokavalioon (paitsi juonut kaljaa palautusjuomana) mutta nyt jo on paino tippunut kivasti. Kauden lopulla oon todennäköisesti taas tavoitepainossa. Pyöräily on parasta!! Välillä laiskottaisi, mutta kun sinne maantielle pääsee, niin fiilis on vain niin mahtava 😎 
05 kesä 18 jäseneltä: nagikata

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - ccooll


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.