Päiväkirja - J0hQ, 11 tammi 20

Loput savukirjolohet juustovohvelien täytteenä, lisäksi munia, voita, vanhaa goudaa sekä smetanaa. Paistoin myös muutaman pienen lehtipihvin ja söin ne goudasiivujen kanssa.

Näytä dieettikalenteri, 11 tammikuuta 2020:
1848 kcal Rasva: 140,29g | Prot: 140,17g | Hh: 3,95g.   Aamiainen: Kahvi. Päivällinen: Snellman Naudan Lehtipihvi Ulkofileestä, Pirkka Smetana 35%, Valio Voi, Pirkka Vanha Gouda, Kalaneuvos Savukirjolohifilee, Kananmuna. lisää...
2090 kcal Harjoitus: Lepo - 1 tunti ja 30 minuuttia, Saunominen - 30 minuuttia, Apple Health - 22 tuntia. lisää...

22 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Nämä nyt ovat minun herkkujani! Terveellistäkö?  
12 tammi 20 jäseneltä: Mouse50003
Mielestäni kyllä! Tai ei ainakaan missään tapauksessa huonoimmasta päästä herkkuja. 😋 
12 tammi 20 jäseneltä: J0hQ
Nämä nyt ovat niitä ravintoaineita, jotka saavat minut sylkemään sokerille ja hiilareille kaikissa muodoissa! Piparitkin ovat Hyi! kahvin kanssa.  
12 tammi 20 jäseneltä: Mouse50003
Naaamm! 
12 tammi 20 jäseneltä: anukkristiina
JOhQ, kuulut niihin, jotka ovat pudottaneet paljon. Sinulla on myös hyviä neuvoja ja perusteluja. En ole lukenut vielä kuin parin profiilia. Minulla on kaamea vaihe menossa. Paino pysyy samana, mutta rasvan tilalle kertyy vettä ja keho on siinä plösöhössötilassa. Inhottavaa! Olen alkanut Pilatesta ja voimistelua, mitkä kiinteyttävät. Mutta miten selvisit ilman ylimääräisen nahan muodostumista laihduttaessasi niin paljon? Olen 70-vuotias, joten nahka ei enää ole kumia. En halua muuttua "viinirypäleestä rusinaksi". 
12 tammi 20 jäseneltä: Mouse50003
Pudotin aika hissukseen, etenkin alussa. Ajatus oli, että nahka pysyisi mukana ja hyvin pysyikin. Loppurutistus oli vähän turhan tiukka, puolessa vuodessa 18 kg. Jäi siis löysyyttä vähän, mutta se koko ajan on tiivistynyt. Nyt taas on sen verran vauhdilla rasvaa palanut, että vatsanahka tuntuu löysältä. Mikään ei roiku, mutta pinta on löysä 😁. Mikä auttaa? Pätkäpaasto, pidemmät paastot. Satunnaisesti rasvaan & kuivaharjaan, pitäisi jaksaa tehdä sitä useammin. Sisäisesti kyllä tulee rasvaa nautittua. 😁 ”Kylmäterapian” pitäisi kai auttaa myös, mutta eipä ole kauheasti tullut harrastettua. Vedenjuonti, liikunta, lihasten kasvattaminen nahan alle. 
12 tammi 20 jäseneltä: J0hQ
Profiilissa on alusvaatekuva vuoden alusta ja jossain 1,5 vuoden takaa (ehkä) löytyy toinen, jos jaksaa selata. Niistä saa käsitystä missä mennään. 
12 tammi 20 jäseneltä: J0hQ
Käännyin oikean henkilön puoleen kysymyksineni! Tuo kuivaharjaus ja rasvaaminen on hyvä asia. Tapaan vetäistä harjaten kehon läpi ennen saunomista= 6*viikossa ja sitten vedän voiteita. Kesäisin tapaan tehdä vuoden saunaöljyt itse. Raastan kotipihalta tuoretta koivunlehteä ja silppuan ne puhtaaseen purkkiin ja täytän extra virgin oliiviöljyllä. Annan muhia auringossa pari viikkoa ja siilaan pulloihin jääkaappiin. Koivu on puhdistavaa. Sitä öljyä käytän salaateissakin, sillä kitkeryys on myös maku, jota keho tarvitsee. Sitten cocosöljyä suositellaan myös ihon hoitoon, mutta sen imeytyminen vie niin kauan, että se jää kesäksi uimapuvun kanssa. Yoga ja Callansin voimistelu on ollut minulla tehokkainta kiinteyttämiseen. 70-vuotias on nykyisin 50-vuotias monin tavoin. Sinä olet alle 30-vuotias. Tänään tajusin kävellessäni, että minullakin voi olla tässä vielä 20 vuotta mielekästä, itsenäistä elämää! Ei sitä sovi vielä jalkojaan oikaista ja antaa kaiken mennä läskiksi - istumalla TV:n edessä. Vai mitä? 
12 tammi 20 jäseneltä: Mouse50003
Juu ei 😁 en edes katso tv:tä. En ole mikään innokas urheilija, mutta kävelen & välillä hölkkään. Erinäistä muuta jumppaa tulee myös välillä tehtyä. Eniten tykkään arjen hyötyliikunnasta! Lyhyt työmatka mahdollistaa pienen happihyppelyn aamulla & iltapäivällä.  
12 tammi 20 jäseneltä: J0hQ

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - J0hQ


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.